2777
2789
عنوان

روزنشيني😁

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 148 پست
😁😁😁كتي بگو ني ني سايتتتتت🙄😍😍

نو نو سایت 😂😂

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
چرا غر میزنن براهمینم من شبا گوشیو تعطیل میکنم

آره منم تقریبا تعطیله

ولی شبا هم بازار نی نی سایت خیلی داغه جالبه برام

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نوش جونت 😍تو  و هوم مهمون وي آي پي ما😁

نه ننه من وی آی پی می آی پی نمیخوام همین گوشه جامو بندازید میخوابم😆 فقط نیم ساعت یه بار بیاید یه میوه ای ابمیوه ای جیزی بکنید تو حلقم راضی ام

ساقِ پاهامم بدین این کتی بخارونه 

پیر شید الهی به حقِ 5 تن😂😂😂

.Pain🔥you made me a believer

من وقتی همسرم خونه اس نمیام اگر سرِ کار نباشه معمولا وقتهایی که حمامه یا دستش بنده یه کاریه یا خوابه ...

عزییییییزم 

شما که ماشااله زوج نمونه هستید  

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....

من کلا وقتی همسرم نیست میام ... کلا باشه خودش میگه برو راحت باش،ولی من دلم نمیاد .میدونه اینجا عضو هستم .

همینطور که من دوست دارم وقتی از سر کار میاد کنارم باشه اونم انتظار داره دیگه ...ولی بیام هم هیچی نمیگه

خدا رو شکر اصلا اهل غر مر نیست 

...

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

ی سوال الان  تاپیک بزنم کسی نمیاد باز ضایع میشم  

شبا میخوابم لپموگاز میگیرم  صبح ک بیدار میشم ی دردی داره ی تیکه ام قلمبه میشه مثل گوشت اضافه  چرا آخه؟ 

تو شدی 🌙من👶❤️
امان از دستِ این بهداشت😠 کلا یه ماما دارن با یه سونیک من نمیفهمم اینهمه تشخیص تخصصی رو از کجا میدن ...

خخخخ واقعا. والا جوری بم گف وقتته، برگشتنی میخواستم دستمو بزارم زیر نیفته زمین بچم😂😂😂😂

فرزندم؛ آنچه که برای خود میپسندی به دیگران ارتباطی ندارد و آنچه که دیگران می پسندند هم به تو ارتباطی ندارد.(لزوما در حیطه حریم شخصی)
سلام قهرمان خانوم من ني ني چطوره

سلام عزيزم خوبي؟

مرسي عزيز دلم خداروشكر خوبه 😍😍😍😘😘🤗🤗 خريداشو كرده ،ميوه خورده لا لا كرده 😍😍😍😁😁😁😘😘

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️