2777
2789
عنوان

آقا اگه مردش نیستید عاشق نشید

426 بازدید | 36 پست

این حرفم دختر و پسر نداره.طرفت شاید اخلاقش یا حتی شرایطتش اوکی نباشه.عاشقی میگه صب کن نرو.صبر کن و سعی کن با عشقت طرفتو تا حد ممکن اصلاح کن یا بهتره بگم کمکش کن.اگه ضعیف هستین پس بهتره ادعای عاشقی نکنین

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《

مخالفم ، اکثر ادما توقع دارن یکی باشه با اخلاق گند و بی پولیو هزار کوفتشون بسازه و نره ، ادمام ک برده کسی نیستن میرن پی زندگیشون 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مخالفم ، اکثر ادما توقع دارن یکی باشه با اخلاق گند و بی پولیو هزار کوفتشون بسازه و نره ، ادمام ک برد ...

خانم بنده متوجه حرف شما هستم.این مدل آدم ها به درد عاشق شدن نمیخورن کلا.

خانم بنده متوجه حرف شما هستم.این مدل آدم ها به درد عاشق شدن نمیخورن کلا.

اگه عاشق بودن معنیش اینه که با اخلاق بد طرف باید بسازی ، این عاشقی نیست سواری دادنه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

اگه دیدی تو یه رابطه خیلی باید واسه داشتنش تلاش کنی یعنی اون ادم تو نیست رابطه یه چیزی که قراره ارامشتو بیشتر کنه نه بگیرش

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
اگه دنبال اصلاح شدنشی قیدش بزنولی اگه همینجوری قبولش داری اوکیهاینکه بخوای بمونی اصلاحش کنی فقط عمر ...

از اصلاح یه روانی صحبت نمیکنم‌.

اگه عاشق بودن معنیش اینه که با اخلاق بد طرف باید بسازی ، این عاشقی نیست سواری دادنه

قرار نیست بسازی قراره باهم سعی کنین اون اخللقش رو درست کنین

برای منی که پسرم عاشق شدن بدون جیب خالی بدرد نمیخوره

آره خب الان من کسی که دوسم داره هیچییییییییییی نداره و با این که مدرک ازم داره هی تهدید میکنه وگرنه تا الان این ۳ خواستگار پولدارررر دارم 

آره خب الان من کسی که دوسم داره هیچییییییییییی نداره و با این که مدرک ازم داره هی تهدید میکنه وگرنه ...

کلا بنظر من  تو ایران هیچ پسری با جیب خالی نباید عاشق بشه 😂😂😂😂