حدود دوسال ، اما خیلی عمیق نبود ، یه سالش ک مجازی بود ، معتاد بود دنبال پول بود تهدید میکرد عذاب وجدان میداد ، وقتی ازدواج کردمم همچنان پیگیر بود حتی اومد پیش شوهرم ولی الان زندانه
آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خب من بابام بین همکاراش سرشناسه و ادم ابرو مندیه ، اما از رابطه م اطلاع داشت چون پسره یبار اومد خواستگاری ولی چون بی پول بود بابام ردش کرد ، گفت میرم همه جا میگم با من بودی بابامم بهش گفت اگه جراتشو داری برو بگو ، بعد غیبش زد دوباره اومد پیش شوهرم بعد ازدواج گفت من قبلا با این دختر تو رابطه بودم شوهرمم گفت خودم میدونم و ازش شکایت کرد و الان به جرم تهدید به قتل و اینا زندانه
واقعا به جرم تهدید زندانه؟اگر اینقدر تهدید بده پس چرا اینقدر پسرا دخترا رو تهدید میکنن و دخترا تن می ...
اون موقع اوایلش اره چون یه سال مجازی بود نفهمیده بودم چجور ادمیه ندیده بودمش ، تهدیدش هم تهدید به قتل بود کم جیزی نبود و اینکه همسرم تو دادسرای جنایی مشغوله و اگاه به قانون ، تهدید کردن همچین خانواده ای خودش مجازات داره به تنهایی ، دخترا هم ساده ن دیگه گول میخورن از تهدید