2777
2789

حدود دوسال ، اما خیلی عمیق نبود ، یه سالش ک مجازی بود ، معتاد بود دنبال پول بود تهدید میکرد عذاب وجدان میداد ، وقتی ازدواج کردمم همچنان پیگیر بود حتی اومد پیش شوهرم ولی الان زندانه

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

آره....خیلی لوس و وابسته بود 

دو دقیقه پیامشو جواب نمی‌دادم گریه میکرد صوت می‌فرستاد ب خدا 

چه مکافاتی بود تا جدا شدم😑

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره....خیلی لوس و وابسته بود دو دقیقه پیامشو جواب نمی‌دادم گریه میکرد صوت می‌فرستاد ب خدا چه مکافاتی ...

وااای😂

به چه بهونه ای جدا شدی؟دیگه پیگیر نشد؟

به چی تهدید می‌کرد؟شوهرت چی گفت؟

خب من بابام بین همکاراش سرشناسه و ادم ابرو مندیه ، اما از رابطه م اطلاع داشت چون پسره یبار اومد خواستگاری ولی چون بی پول بود بابام ردش کرد ، گفت میرم همه جا میگم با من بودی بابامم بهش گفت اگه جراتشو داری برو بگو ، بعد غیبش زد دوباره اومد پیش شوهرم بعد ازدواج گفت من قبلا با این دختر تو رابطه بودم شوهرمم گفت خودم میدونم و ازش شکایت کرد و الان به جرم تهدید به قتل و اینا زندانه 

وااای😂به چه بهونه ای جدا شدی؟دیگه پیگیر نشد؟

بعداً فهمیدم افسردگی داشته 

براش از دکتر تلفنی وقت هم گرفتم تا این حد بود

بعدش گوشیم گم شد خود ب خود کات شد😂😂😂😂😂

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

سمی نبود همو دوست داشتیم ۳ سال باهم بودیم

ولی از لحاظ فرهنگی و تحصیلاتی باهم جور نبودیم

خانواده هامونم موافقت مطمعنم نمیکنن یه شهرم نبودیم

تصمیم‌گرفتم کمرنگ شم بلکه عادت کنیم

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

خب من بابام بین همکاراش سرشناسه و ادم ابرو مندیه ، اما از رابطه م اطلاع داشت چون پسره یبار اومد خواس ...

واقعا به جرم تهدید زندانه؟اگر اینقدر تهدید بده پس چرا اینقدر پسرا دخترا رو تهدید میکنن و دخترا تن میدن به خواسته شون😑

واقعا دوسش داشتی که باهاش تو رابطه رفتی؟

معذرت میخوام رابطه تون در حد بوس و بغل هم بود؟

سمی نبود همو دوست داشتیم ۳ سال باهم بودیمولی از لحاظ فرهنگی و تحصیلاتی باهم جور نبودیمخانواده هامونم ...

الان کامل جدا شدین؟خیلی اذیت شدین؟

اون هیچی نگفت؟

آها مجازی بود؟تو دنیای واقعی همو ندیدین؟😂

نه بابا مشهدی بود امیدوارم امام رضا خودش شفاشو بده,🤣🤣

واقعا به جرم تهدید زندانه؟اگر اینقدر تهدید بده پس چرا اینقدر پسرا دخترا رو تهدید میکنن و دخترا تن می ...

اون موقع اوایلش اره چون یه سال مجازی بود نفهمیده بودم چجور ادمیه ندیده بودمش ، تهدیدش هم تهدید به قتل بود کم جیزی نبود و اینکه همسرم تو دادسرای جنایی مشغوله و اگاه به قانون ، تهدید کردن همچین خانواده ای خودش مجازات داره به تنهایی ، دخترا هم ساده ن دیگه گول میخورن از تهدید