2777
2789
عنوان

سرویس طلای عروسیتون چند گرم بود؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739 بازدید | 30 پست

ببین من دوستم طلا فروش سرویس داره ۱۰ گرم نماشم خوبه . سرویسم هست ۴۰ گرم نماش کمتر میزنه .

سرویس خودم بیشتر از ۴۰ گرم وزنشه اما نماش با اون ۱۵ گرمی یکیه چون مال من تو پر . البته من مجردم 😬

پس با ۱۰ گرمم میتونی سرویس برداری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من دوستم طلا فروش سرویس داره ۱۰ گرم نماشم خوبه . سرویسم هست ۴۰ گرم نماش کمتر میزنه . سرویس خودم ...

زیاد کاری به قیافش ندارم   اهل طلا پوشیدن نیستم فقط به چشم یه سرمایه بهش نگاه میکنم نمی‌دونم چند گرمی بگیرم که نه سخت گیری به شوهرم باشه دِینش گردنم بمونه نه اینکه پس فردا خودم ناراحت باشم بگم سبک برداشتم 

منظورتون رو از محکم متوجه نشدم چجوری مثلا؟؟

تو پر باشه،  اینایی که نازک و تو خالی با فشار آروم هم میشکنه یا قر میشه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
سرویس طلای عروس ها!من که خودم تو ارزونی گرفتم ۴۵ گرمه.ولی خالم همین امسال واسه عروسش گرفت، پولدارم ن ...

برا عروس باشه😐الان کی چندصد ملیون داره یه دونه سرویس بخره؟مگ اینکه یا هیچکس ازدواج نکنه یا تا خرخره برن تو قرض دهنشون صاف بشع 

برا عروس باشه😐الان کی چندصد ملیون داره یه دونه سرویس بخره؟مگ اینکه یا هیچکس ازدواج نکنه یا تا خرخره ...

دیگه هرکسیه و شرایط خودش، من خودمون دیدم که اصلا هم پولدار نیستن خونواده مون ولی ندیدم زیر ۳۰ گرم کسی سرویس بخره!

گیریم بشه ۱۰۰ یا ۱۵۰ میلیون! ارزشش اندازه ۱۰ ،۱۵ میلیون  دقیق ۵ سال پیش. ۵سال پیش گرمی ۳۰۰،۴۰۰ بود ، الان ۳ و خورده ای.

من پول تو حساب خودم که اصلا هم فک نمیکنم زیاده ۱۰۰ میلیونه، چیه مگه؟ دوتا النگو میشه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
خب شما پولدارید افرین بهتون خوش ب حالتون🤣

ما معمولی هستیم، ولی از داشته هامون لذت میبریم و خرجش میکنیم!

بسیار کسانی دیدم که صد برابر ماها پول تو حسابشون دائم ناله میکنن نداریم🤣 مثل گداها زندگی میکنن! 

بیشتر شرایط زندگیا فرق داره، وگرنه درآمد ها معمولا مشابه

ما معمولی هستیم، ولی از داشته هامون لذت میبریم و خرجش میکنیم!بسیار کسانی دیدم که صد برابر ماها پول ت ...

چه مزخرف قشنگی😂😂😂😂طرف نداره وقتی از زیر سنگ دراره خرج کنه لذت ببره؟؟کف دست مو نداره حالا تو بگو ما میکنیم لذت میبریم 😂😂

چی بگم والا .

چه مزخرف قشنگی😂😂😂😂طرف نداره وقتی از زیر سنگ دراره خرج کنه لذت ببره؟؟کف دست مو نداره حالا تو بگو ...

۹۹ درصد دارن و چسناله میکنن میگن نداریم، شاید حتی یکیشم شما باشی 😂

اونی هم که حس میکنه از پسش برنمیاد کلا ازدواج نمیکنه! نمونش دایی خودم ماشین صفر زیر پاشه ، حداقل ۳۰۰،۴۰۰ تومنم پس انداز داره، ۱۵/۱۶ حقوق میگیره ؛ اگه بخواد فلاکت بار زندگی کنه میگه خب وام ازدواج میگیریم جهیزیه و کالا و... میخریم، از اینورم پس اندازمو میدم رهن خونه و فلان . حقوقم هم بخور نمیری هست  پس برم یکیو بیارم بدبخت کنم! 

یه عده بی فکر هستن که همین روالشونه ، ولی اکثرا تن به همچین زندگی نمیدن!  چه مرد چه زن

بعد میگی ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن پوله؟ زیاده؟  

هرچند طلا لااقل خورده که نمیشه پس انداز زندگیه.... وقتی یه عروسی کوچیک حداقل ۱۰۰ خرج داره؛ پس کلا بیخیال هم عروسی باید بشی هم طلا!!!