2777
2789
عنوان

سرویس طلای عروسیتون چند گرم بود؟؟

1738 بازدید | 30 پست

من می‌خوام سرویس طلا بخرم به نظرتون چند گرمی بردارم که نه خیلی سنگین باشه که به شوهرم فشار بیاد نه سبک باشه که خودم بعدا ناراحت باشم 

یه سرویس متوسط چند گرم باشه خوبه 

بودجه هم تا حدودی اوکی هست 

حدود ۳۰ تا ۵۰ گرم خوبه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید از نزدیک ببینید و خودتون تصمیم بگیرید 

گاهی ممکنه از یک طلای ده گرمی اونقدر خوش تون بیاد که طلای ۴۰ گرمی نمیتونه اونقدر راضی تون کنه 

بنظرم بدین براتون بسازن هر مقدار که میخواین باشه و هر طرحی که خودتون دوست دارید 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
چه جالب فکر میکردم سی به بالا سنگین باشه

جدیدا که طلا گرون شده من سرویس های ۱۵ تا ۳۰ گرمی میبینم اونم تو اینستا و... بیشتر.

کار های فیوژن و سبک نمادار اومده.

من سرویس خودم کوچیک و ظریفم هست ولی ۴۵ گرمه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
جدیدا که طلا گرون شده من سرویس های ۱۵ تا ۳۰ گرمی میبینم اونم تو اینستا و... بیشتر.کار های فیوژن و سب ...

مبارکتون باشه آره دیگه متاسفانه قدرت خرید رو از جوونا گرفتن مجبورا رو میارن به سرویس های سبک تر 

😐😐😐 ۳۰ تا ۵۰ گرم میدونی چندصد ملیون میشه؟

سرویس طلای عروس ها!

من که خودم تو ارزونی گرفتم ۴۵ گرمه.

ولی خالم همین امسال واسه عروسش گرفت، پولدارم نیستن مستاجرن و کارگر... بازم ۳۲ گرمه. گرمی ۳ تومن بود حدود ۱۰۰ میلیون شد. البته گفت مستعمل گرفتم با ۷ درصد سود، بردم آبکاری نو شده.  بهتر از این بوده پول بدیم طلای نو که ۲۰،۳۰ درصد از وزن طلا باید کم کنی بدی اجرت.

مبارکتون باشه آره دیگه متاسفانه قدرت خرید رو از جوونا گرفتن مجبورا رو میارن به سرویس های سبک تر

اگه میخوای مداوم استفاده کنی همون ظریف اما محکم برداری بهتره!  حس میکنم خیلی زود خراب شه کم وزن ها