2777
2789

آره ۲۲ سال پیش خیلی دردناک بود چون سرانجامی نداشت

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش امضاتون رو نمیخوندم ،کاش لااقل همسرتون آدم درستی بود

ممنون عزیزم از لطف و محبتته ببخش باعث ناراحتی شدم من از اون روز همه جا نوشتمش حتی اینجا که یادم بمونه که چقدر تنهام و چقدر خوبی کردم و بد دیدم حتی از کسیکه عاشقش بودم و هواشو داشتم الان مثل یخ سرد و بی روحم فقط زنده ام بخاطر پسرم...سالها منتظر بودم که عشقم احساسم توجهم باعث بشه آدم خوبی باشه ولی نشد نمیشه یه خمیر که قالب بزنی و شکل بگیره نمیشه تغییرش داد مقصر اصلی خالم و پسرش،و بعدم مامان بابام بودن

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

آره بهترین نوع عشق رو تجربه کردم با آدم درست ولی متاسفانه مانع شدن و بهم نرسیدیم و تا ابد حسرتمون به ...

دقیقا مثل من ۲۲ سال پیش وقتی ۲۱ سالم بود عاشق پسر همکلاسیم شدم ولی نذاشتن بهم برسیم و حسرتش موند به دلمون... اون ازدواج کرد و خداروشکر خوشبخت شد و من...

مگه خبر دارید از زندگیش که میگید خوشبخت شد ؟

سآل نود اتفاقی تو بانک دیدمش گفت خوشبختم ولی خیلی ازم ناراحت بود منم سه سال بعدش ازدواج کردم