2777
2789
عنوان

مهمونی بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 47 پست
من اصلابرنج پاک نمیکنم یعنی برنجام تمیزتمیزن،فکرمیکردم برنج پاک کردن منسوخ شده مال قدیمابوده،برنجتون ...

اره والا دقیقا منم اصن پاک نمیکنم برنجمو. خونه مادرشوهرم که قدیمی هستش یوختایی میبینم پاک میکنه  برنجو  

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه عزززیزززم...😘😘😘😘😘😘😘

💜💙💚💛❤💖💜💙💚💛❤💜💙💚💛❤💖💜💙💚💛❤💖💜💙💚💛❤💖💜💙💚💛❤💖💜💙💚💛❤😗😗😗😗😗😗

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
اره والا دقیقا منم اصن پاک نمیکنم برنجمو. خونه مادرشوهرم که قدیمی هستش یوختایی میبینم پاک میکنه &nbs ...

منم خونه مامانم یادمه پاک میکردم. خونه خودم شوهرم همه کار میکنه  گاهی بهش صد آفرین میگم و نظارت دارم

منم خونه مامانم یادمه پاک میکردم. خونه خودم شوهرم همه کار میکنه   گاهی بهش صد آفرین میگم و نظا ...

خوشبحالت عزیزم نعمتیه واقعا👏😍

ما یه برنج محلی داشتیم ک سنگای ریزی داخلش بود سیاه بودن خیلی شبیه فضله موش بودن شاید اینم سنگ بوده  

خداجونم دوستت دارم .همیشه پناهم باش.بهم لیاقت بندگی بده .امین

دلم برای عروس بیچاره سوخت

شما هم دقیقا مثل آدم شوهرای من پر توقعین هر کاری عروس بکنه بازم طلبکارین

اون بنده خدا فقط خواسته خوبی کنه باید خواهرتون بهش میگفت ممکنه برنج هاش موش خورده ای باشن

اه مرسی

امیدوارم ناراحت نشده باشی یه لحظه فکر کردم خواهر شوهرمی  

انسانم آرزوست
چه مسخره خود عروس گفته اومدم کمک

😐😐😐😐😐😐😐😐