2777
2789
عنوان

مهمونی بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 47 پست
دلم برای عروس بیچاره سوخت شما هم دقیقا مثل آدم شوهرای من پر توقعین هر کاری عروس بکنه بازم طلبکارین ...

اره دقیقا منم تصور کردم اعصابم بهم ریخت 

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

وا چه حرفایی میزنید .خب خواهرم تاکید کرده اشغال داره برنج. گفته خیالت راحت تمیز تمیز. بعد از تو برنج نه یکی شش هفتا اومد بیرون بعد خوا6رم برنج ایرانی گرفته بوده از شمال به مقدار زیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چه حرفایی میزنید .خب خواهرم تاکید کرده اشغال داره برنج. گفته خیالت راحت تمیز تمیز. بعد از تو برنج ...

منم که طرف شما بودم خودش گفته بیام کمکتون خواهرتم برنج رو داده پاکگ کنه ولی نکرده