2777
2789
عنوان

مهمونی بودیم

1092 بازدید | 47 پست

سلام دیشب خونه خواهرم مهمونی بودیم همه چیز عالی بود زنداداشم زودتر رفته بوده گفته بده کمک کنم اینم گفته برنج رو پاک کن بعد اون تمیز پاک نکرده.بعد من دیسب برنج کشیدم تو دیس دیدم دونه های مشکی دوسه تا هست که میگن واسه موش به مادرم اروم گفتم منو مامانم نخوردیم. ولی بقیه خوردن 

اییییییییی

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تقصیر اون عروس بیچارس که تو برنجا فضله موش بوده مگه؟ 😐😐😐😐😐😐😐

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

وای منم پریشبا البته برنج رو خوب پاک نکردم 

مامانم خیلی شیک صدام کرد نشونم داد و کلی فحش خوشگل بهم داد

تو نیکی میکن و در دجله انداز               که ایزد در بیابانت دهد باز
تقصیر اون عروس بیچارس که تو برنجا فضله موش بوده مگه؟ 😐😐😐😐😐😐😐

وقتی اومده کمک و خواهر این خانم گفته برنج رو پاک کن و نکرده پس تقصیره اونه چون میتونست بگه من پاک نکردم کارش خیلی زشت بوده

وایبی نجس هست ....حداقل یه جور به خواعرت بگو دیگه نخوره از اون برنج

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗