2777
2789
دیدی به چه جلز ولزی افتادنحق هم دارن با این وضعیت هوش و پشتکاری که دارناگه سهمیه نباشه سرایداری ادار ...

ععزیزم کار خودتو بکن به بقیه کار نداشته باش 

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس این چه جوری قبول شده؟نمره ی قبولی رو بگیره پاس میشه خدا رو شکر انصراف داده وگرنه اونم قرار بود یه ...

نمره ی قبولی گرفتن توی رشته های پزشکی و...اصلا کار راحتی نیست اینو بدون

حالت عادیش رتبه برتر هاش میمنونن تو سختی درساشون دیگ چه برسه کسی که توانایی و تلاش کافی نداشته باشه

متاسفانه چون کنکور ما هیچ ربطی به علمی گه بچه ها توی دانشگاه یاد میگیرن نداره،ممکنه یکی کنکورش رو معمولی بده اما تو دانشگاه ادم پرتلاش و باسوادی بار بیاد 

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

اولا من حسادتی ندارم...خودم سال پیش دندون تهران آزاد آوردمبعدم اینکه خیلی از بچهایی هم هستن که خاتوا ...

الان دندون میخونی؟

خوشبحالت منکه رفتم معلمی خیلیم پشیمونم ینی دندون نیوردم

پس خداروشکر کن ذهنت عالیه

وای ببخشید شما رو با یکیدیگه اشتباه گرفتم معذرت می خوام یاد پسر داییم افتادم بازم چشام اشکی بود نام ...

اوکیه عزیزم

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

الان پسری که تک فرزنده باباش معلوله دسشویی نمیتونه بره مادرش پیره پانسیون بدردش میخوره یا مشاور؟یه چ ...

تعداد کمی سهمیه واقعی دارند که البته توی این موارد حقشون هست نه شوهرعمه من که سالمه ولی چون اسیر بوده جانباز 25 درصده و کلی حقوق و امتیاز و...... 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
نمره ی قبولی گرفتن توی رشته های پزشکی و...اصلا کار راحتی نیست اینو بدونحالت عادیش رتبه برتر هاش میمن ...

من نه مخالفم و نه موافق 

ولی کلا کسایی که سهمیه دارن خیلی باهاشون همکاری میشه 

درسی را بیفتن لب مرزی پاس میکنن براشون 

ترم تابستون میتونن واحد بیشتر بردارن 

شرایط مشروطی شون مثل بقیه نیست و...

الان پسری که تک فرزنده باباش معلوله دسشویی نمیتونه بره مادرش پیره پانسیون بدردش میخوره یا مشاور؟یه چ ...

چه مهربون!!!! خب من ی شخصی رو میشناسم پدرش تصادف کرد فلج شد مادرش هم طلاق گرفته اینم شرایطش مثل همونه سهمیه اینم بدین اینم خیلی سختی کشیده فقط مشکلش اینکه باباش جنگ نرفته 

nature 🏖️🍁lover