2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا جای حق نشسته خودش میدونه کیو اه بگیرهتو از شرایط پدراشونو مشاوره کنکور خوب براشون نذاشتن خبر ندا ...

ااینا یه چیزی از دور شنیدن فک کنم . چون من تو این جو بچه ها بودم شرایطشونووحس کردم اولش حسودی کردم بعضی هاشون حتی خیلی خوشگل بودن ولی خب مشکلات داشتن و... اونموقع مشاورمونم میگف کار خودتونو بکنید به بقیه کار نداشته باشید

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...
خدا جای حق نشسته خودش میدونه کیو اه بگیرهتو از شرایط پدراشونو مشاوره کنکور خوب براشون نذاشتن خبر ندا ...

اولا من حسادتی ندارم...خودم سال پیش دندون تهران آزاد آوردم

بعدم اینکه خیلی از بچهایی هم هستن که خاتوادشون نرفتن جبهه اما مشکل مالی داشتن ، مشکلات خانوادگی داشتن ، پدر و مادر به دلایل دیگه بالاسرشون نبوده....،و....هزارتا شرایط دیگههه

ولی دلیل نمیشه که....اگه اینطور باشه پس اینام باید بیان بالا....میتونن مدلرس خاص واسشون بزارن...کمک مالی تو کتاب ، پانسیون ، و...نه که راحتترین کارو کنن...

دیگ استاد دانشگاه که سهمیه نمیشناسه چرا از خودتون حرف در میاد نمره شون خوب نباشه پاس نمیشن،ما تو مدر ...

پس این چه جوری قبول شده؟

نمره ی قبولی رو بگیره پاس میشه 

خدا رو شکر انصراف داده وگرنه اونم قرار بود یه انسان بیگناه رو بکشه

چی شد تا چند دقیقه قبل می گفتی بهشون حسادت می کنم؟چرا کردن اما به جایی نرسیدن

حالت خوبه؟

من گفتم؟من کی از سهمیه ها دفاع کردم 

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

اولا من حسادتی ندارم...خودم سال پیش دندون تهران آزاد آوردمبعدم اینکه خیلی از بچهایی هم هستن که خاتوا ...

الان پسری که تک فرزنده باباش معلوله دسشویی نمیتونه بره مادرش پیره پانسیون بدردش میخوره یا مشاور؟

یه چیزایی میگید والا ...

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...
شاهد فشاری شدنِ یه مشت سهمیه ای هستیم🤣

دیدی به چه جلز ولزی افتادن

حق هم دارن با این وضعیت هوش و پشتکاری که دارن

اگه سهمیه نباشه سرایداری ادارات هم بهشون نمیرسه

چه برسه به اینکه جون مردم بیفته دستشون

الان پسری که تک فرزنده باباش معلوله دسشویی نمیتونه بره مادرش پیره پانسیون بدردش میخوره یا مشاور؟یه چ ...

چه ربطی داره...آقا این ادم میخاد درس بخونه دیگه واسش شرایط فراهم کنن...مشاور بگیرن ، پانسیون براشون فراهم کنن تو محیط اروم درس بخونن و....

بعدشم خیلیا هستن بدون مشاور تونستن قبول شن دندون و اینارو...حالا لزوما رتبه برتر نشدن فقط...