2777
2789
آخرش چون با سواد خودشون قبول نشدن یه بچه رو قراره بی پدر کنن قراره داغ یه بچه رو بدارنتو دل مادرش به ...

نه اونم اگه نخونه قبول نمیشه خیالت راحت . 

بعدشم خطا برای هر ادمی وجود داره یه پزشک ماهر هم ممکنه خطا کنه تو هر صنفی خطا و بی دقتی وجود داره ولی خب شغل حساسیه دیگ باید ببینن میتونن یا نه بعد وارد این رشته بشن

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...
االکیه بابا باور نکن من میانگین ۵۰ یا ۶۰ بود دیدم دندون مشهد اورده بود تازه با سهمیه

دیگه حرف الکی نزن....کارنامه دختر همسایمونو من رفتم دیرم چقدر افتضاح کرده بود و رتبه اش بالای ۵۰۰۰۰هزار بود...فقط شانس اورد مجاز شد ولی سهمیه ۲۵درصد رسوندش به ۳ رقمی و دندون بابل

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حق خوری کامل حالا خیال خودتونو با این چیزا قرص کنین...آه یه ملت دانش آموز عادی و منطقه محروم پشت سر ...

خدا جای حق نشسته خودش میدونه کیو اه بگیره

تو از شرایط پدراشونو مشاوره کنکور خوب براشون نذاشتن خبر نداری 

از قضاوتها 

از موجهای عصبی که نمیزاشتن درس بخونن

از رو حسادت قضاوت نکنید

مطمئنی سهمیه داش؟عزیزم درسای دانشگاه اینقدر سخت هست و استادا اونقدری سخت میگیرن که کسی که واقعا گیج ...

بله فرزند جانباز بود

طرحش بوده پسر داییم هم حالش بد میشه می ره اورژانس اینم اونجا بوده طفلکی مسموم شده بوده این داروی تشنج بهش زده همون لحظه تموم کرده خدا ازش نگدره 

یه بچه ی ۱ ساله داشت پسر داییم😭

نه اونم اگه نخونه قبول نمیشه خیالت راحت . بعدشم خطا برای هر ادمی وجود داره یه پزشک ماهر هم ممکنه خطا ...

اونا بالاخره با نمره ی کم هم پاس میشن 

بله خطا وجود داره اما نه اینکه نتونه اسم دارو رو بخونه

مطمئنی سهمیه داش؟عزیزم درسای دانشگاه اینقدر سخت هست و استادا اونقدری سخت میگیرن که کسی که واقعا گیج ...

ببر س یه دندون پزشک سهمیه ای میشناسم ماهی ۵۰ تومن خالص داره به جیب میزنه سالای اولشم هس

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...
بله فرزند جانباز بودطرحش بوده پسر داییم هم حالش بد میشه می ره اورژانس اینم اونجا بوده طفلکی مسموم شد ...

ای بابا خدا بیامرزتش خدا بهتون صبر بده 

ای کاش ازش شکایت میکردید 

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

هوش که به رتبه کنکور نیست این ثابت شدست شرایط درس نبوده بخاطر شرایط پدراشون یا مشاور وراهنما نبوده ...

بقیه دروس به جهنم

حداقل زیست رو بتونن خط بزنن، که چهار واحد آناتومی رو بتونن پاس کنن

طرف اگر توانایی و هوش یادگیری واحد تئوری رو نداشته باشه تو عملی هم کاری از پیش نمی‌بره و میشه پزشک سهمیه ای عقب مانده با یک عالم بدبختی که سر ملت میاره

اونا بالاخره با نمره ی کم هم پاس میشن بله خطا وجود داره اما نه اینکه نتونه اسم دارو رو بخونه

دیگ استاد دانشگاه که سهمیه نمیشناسه چرا از خودتون حرف در میاد 

نمره شون خوب نباشه پاس نمیشن،ما تو مدرسه مون یه دختره با سهمیه ۲۵ درصد پزشکی آورد به یه ترم نکشید انصراف داد چون پاس نمیشد و توانایی درس خوندن نداشت

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

تو داری می سوزی از پزشکای سهمیه ای مشخصه که اگه نمیسوختی نمیگفتی مهم پول وموقعیته که دارن

بله داره میسوزه از اینکه توی کشورش بی عدالتی و یه مشت آدم بی سواد بهترین دانشگاه و موقعیت رو دارن داره میسوزه

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙