2777
2789
بببین من مدرسه شاهد بودم دختره پدر نداش یه مادر داش وضع مالیشونم خوب نبود . یا یکی بود باباش شیمیایی ...

آخرش چون با سواد خودشون قبول نشدن یه بچه رو قراره بی پدر کنن قراره داغ یه بچه رو بدارنتو دل مادرش 

به اونا امتیاز های دیگه ای میدن تحصیل رایگان حقوق حتی خونه هم میدن 

از حسادت نیست از ترس جونهطرف ۲۰ درصد از سه تا کتاب دبیرستان نتونسته خط بزنهبعد چطوری می تونه کتاب ها ...

هوش که به رتبه کنکور نیست این ثابت شدست  شرایط درس نبوده بخاطر شرایط پدراشون یا مشاور وراهنما نبوده 

کار عملی به رتبه تجربی مربوط نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای سهمیه بیست و پنج اینو دیدم 🙂

االکیه بابا باور نکن من میانگین ۵۰ یا ۶۰ بود دیدم دندون مشهد اورده بود تازه با سهمیه

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...
ممن مشاور مدرسه پرسیدم دقیقا همینو گفتم . گف اونا با همدیگه قیاس میشن .😑

نمیدونم والا 

منم سهمیه ای دیدم که هیچی نشده چون خودش نمیخوندم

از طرفی دیدم  کسیو که هیچی نخونده ولی قبول شده

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

تو داری می سوزی از پزشکای سهمیه ای مشخصه که اگه نمیسوختی نمیگفتی مهم پول وموقعیته که دارن

همون پزشک سهمیه ای پسر دایی من رو کشت تو چی می فهمی به خاطر اینکه نتونسته بود دارو رو درست بخونه اشتباه تزریق کرده بود یه بچه رو بی پدر کرد 

متاسفم واسه امسال تو که از پزشک های بی سواد سهمیه ای طرفداری می کنی 

ووالا من دانشجو پزشکی زیاد دیدم همه شب امتحان میخونن فق پاس بشن .خوش خیالی ها .دکترا هم یه نسخه اماد ...

اعضای خانواده ام پزشک هستن و تعریف می کنن چه افتضاحی هستن سهمیه ای ها

من حس میکنم خیلی خیلی کم زدم🥲میتونستم بیشتر بزنما ولی خب چون هدفم کنکور اردیبهشت نبود ،کنکورو جدی ن ...

کانالی یا توی یوتیوب‌ سراغ نداری واسه تدریس فیزیك ؟؟

طبیعت +💚👁️
هوش که به رتبه کنکور نیست این ثابت شدست شرایط درس نبوده بخاطر شرایط پدراشون یا مشاور وراهنما نبوده ...

عزیزم خیلی به دانش آموزا هم هستن که توی محروم ترین مناطق دارن درس میخونن چرا برای اونا از اینجور سهمیه ها در نظر گرفته نمیشه که حداقل به جایی برسن

خیلی از دانش آموزا پدرشون فوت می‌کنه اگر به خاطر شرایط روحی هست که خب از هر دو نظر این دو فرد عزیز. از دست دادن خیلی از دانش آموزا مشاور ندارن یعنی پولش رو ندارن که مشاور بگیرن پس سهمیه اینا کجاست؟؟؟ 

درسته کنکور این نیست که بگیم طرف باهوشه یا نه ولی اینکه هیچ تلاشی نکنه بره کنار یکی که جون کنده تا به اینجا برسه واقعا ناحقیه

nature 🏖️🍁lover

وای دقیقا منم میگم حقشونه

حق خوری کامل حالا خیال خودتونو با این چیزا قرص کنین...آه یه ملت دانش آموز عادی و منطقه محروم پشت سر این ادماس...حالا شما فکروخیال دیگه کنید وجدانتون راحت باشه

اعضای خانواده ام پزشک هستن و تعریف می کنن چه افتضاحی هستن سهمیه ای ها

دقیقا خود استاد های ما شاکی بودن که چه وضعیه ....بعد یه سریا اینجا هیچی نمیدونن فقط می‌خوان یه حرفی بزنن و حق بدن بهشون

همون پزشک سهمیه ای پسر دایی من رو کشت تو چی می فهمی به خاطر اینکه نتونسته بود دارو رو درست بخونه اشت ...

مطمئنی سهمیه داش؟

عزیزم درسای دانشگاه اینقدر سخت هست و استادا اونقدری سخت میگیرن که کسی که واقعا گیج و بی سواد باشه نتونه پاس کنه بعید میدونم کسی کا با سهمیه درس خونده به جایی رسیده باشه 

ما یه دندونپزشک سهمیه ای داریم اطراف مون مگس می‌میپرونه تو مطبش چون همه از دوران دانشگاه میگفتن سهمیه ای هست بااینکه حتی کارش خوبه

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند