2777
2789
چجوری فیزیکو‌ ۵۰ درصد زدی ؟؟😑خوندنت چجوری بود

من حس میکنم خیلی خیلی کم زدم🥲میتونستم بیشتر بزنما ولی خب چون هدفم کنکور اردیبهشت نبود ،کنکورو جدی نگرفتم،کنکورم خب سطح مناسبی داشت

پایه ام قوی بود.فیزیک بعضی جاهاشو که میلنگیدم توش با فیلم حلش میکردم .بقیه جاهایی که تسلط داشتم هم تست میزدم.یه هفته آخر کنکور رو هم فقط آزمون های جامع گزینه دو و سنجش و گاج و ماز رو کار کردم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از چی خجالت بکشم ، از اینکه حق کسیو خوردم یا به جا کسی رفتممن دارم با تلاش شبونه خودم میام بالا ، من ...

جای یکیو اشغال نکردن جا برا همه هست

الان رشتت چیه؟

اون جای اضافیه 

ببین هر کی شرایط خودشو داره 

حساس نباش دخترخوب

نکه هر کی خودش رفته باسوادهما دکتر بی سواد دولتیم دیدیم از حسادت میگین

حسادت به چی شون حسادت کنم رتبه ای که با تلاش خودش به دست نیاورده؟😏

شاید شما سوختین به خاطر همین دارین این حرف رو می زنید

تمام پزشک هایی که با تلاش و سواد خودشون بارغ التحصیل شدن اکثرا مهاجرت کردن و بقیه شون کلی مراجعه کننده دارن 

از حسادت نیست از ترس جونه

طرف ۲۰ درصد از سه تا کتاب دبیرستان نتونسته خط بزنه

بعد چطوری می تونه کتاب های سنگین آناتومی رو یاد بگیره

هوشش رو نداره اصلا

بببین من مدرسه شاهد بودم دختره پدر نداش یه مادر داش وضع مالیشونم خوب نبود . یا یکی بود باباش شیمیایی ...

عزیزم ای کاش به جای اینا بهشون امکانات بدن 

ما هم میدونیم شرایط بعضی هاشون خیلی سخته،مخصوصا اونایی که مشکل روانی پیدا کردن بخاطر شیمیایی خیلی سخته

ولی ای کاش از حق بقیه نزنن 

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

بببین من مدرسه شاهد بودم دختره پدر نداش یه مادر داش وضع مالیشونم خوب نبود . یا یکی بود باباش شیمیایی ...

عزیزم تا وقتی دچار این مسئله نشی که ببینی از نزدیک متوجه منظورم نمیشی مگر اینکه خودتم سهمیه داشته باشی

از اونجا که دوستای با سواد و تحصیل کرده من با رشته کاملا مرتبط لنگ این شغل بودنولی این عقب مانده با ...

اینو نشنیده بودم...

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...
مگه جک گفنم خودتم باید بخونی که پزشکی بیاری بخدا الکی در نمیای

من علوم پزشکی درس خواندم عزیزم یکی از رشته های پیراپزشکی...از نزدیک دیدم این افراد رو لطفاً وقتی نمیدونی حرف الکی نزن...

حسادت به چی شون حسادت کنم رتبه ای که با تلاش خودش به دست نیاورده؟😏شاید شما سوختین به خاطر همین داری ...

تو داری می سوزی از پزشکای سهمیه ای مشخصه که 

اگه نمیسوختی نمیگفتی 

مهم پول وموقعیته که دارن

عزیزم ای کاش به جای اینا بهشون امکانات بدن ما هم میدونیم شرایط بعضی هاشون خیلی سخته،مخصوصا اونایی که ...

ممن  مشاور مدرسه پرسیدم دقیقا همینو گفتم . گف اونا با همدیگه قیاس میشن .😑

چرا چرت و پرت میگی؟ دکتریم که بدون سهمیه دکتر شده و هیچی بلد نیستم داغوونه ولی حداقل حداقل پاره کرده خودشو تا دکترشه...سهمیه ای ها همون اولشم هیچ زحمتی به خودشون نمیدن

از حسادت نیست از ترس جونهطرف ۲۰ درصد از سه تا کتاب دبیرستان نتونسته خط بزنهبعد چطوری می تونه کتاب ها ...

ووالا من دانشجو پزشکی زیاد دیدم همه شب امتحان میخونن فق پاس بشن .خوش خیالی ها .

دکترا هم یه نسخه اماده دارن همیشه درس نمیخونن که 😑