2777
2789
دقیقا اگه یه نفر با سهمیه معلم شه خوبه یا فقط پزشک خوبه؟

هیچکدوم،ای کاش هرکس با تلاشش قبول بشه 

اون سهمیه هم حتی اگر درسش واقعا خوب باشه بخاطر طرز فکری که جامعه دارن دکتر پر درآمدی نخواهد شد 

درضمن فرهنگیان بر اساس تراز قبول میکنه دانشجو رو یعنی سهمیه تاثیر زیادی برای فرهنگیان نداره

چون سهمیه رتبه رو جا به جا میکنه نه تراز رو 

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

من نه مخالفم و نه موافق ولی کلا کسایی که سهمیه دارن خیلی باهاشون همکاری میشه درسی را بیفتن لب مرزی پ ...

اگر اینکارو میکنن که واقعا بیشعورن

چون دیگ این مربوط به بخش خصوصی هست و باید جلوش گرفته بشه

مخصوصا درسای دانشگاه 

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان پسری که تک فرزنده باباش معلوله دسشویی نمیتونه بره مادرش پیره پانسیون بدردش میخوره یا مشاور؟یه چ ...

فقط یه جواب

این آدم با این شرایط پزشکی رو بدون کنکور بهش بدن می تونه توی دانشگاه درس بخونه؟ 

می تونه دکتر خوبی بشه؟ وقتی سال کنکورش نتونسته درس بخونه... 

باید پرستار بذارن برای پدر و مادرش

کمک هایی غیر از تاثیر مستقیم در کنکور

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
اگر اینکارو میکنن که واقعا بیشعورنچون دیگ این مربوط به بخش خصوصی هست و باید جلوش گرفته بشهمخصوصا درس ...

نمیدونم حقیقتا 

من با یه جانباز و یا یه فرد موجی زندگی نکردم که شرایطشون را بدونم 

بنظرم خدا به هر کسی به موقع و به اندازش میده 

خودمون را مقایسه نکنیم،  فکرمون راحت تره

وا مگه میشه؟؟؟؟واقعا خودت دیدی؟یا از خودت میگی؟؟؟

پسرخاله ۵ درصد داشت دیگ از خودم که در نمیارم

با رتبه ۲۱۰۰ منطقه رتبه اش توی سهمیه ۵ درصد شد ۹۰۰ و پزشکی پردیس میخونه 

درصورتی که با ۹۰۰ منطقه میشد پزشکی دولتی آورد

تاثیر داره ولی در حد دانشگاه،مثل سهمیه ۲۵ ماورایی نیست اصلا

فقط یه جواباین آدم با این شرایط پزشکی رو بدون کنکور بهش بدن می تونه توی دانشگاه درس بخونه؟ می تونه د ...

همه اینا پشتش سیاستی وجود داره که منو وشما آگاه نیستیم 

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...
نمره ی قبولی گرفتن توی رشته های پزشکی و...اصلا کار راحتی نیست اینو بدونحالت عادیش رتبه برتر هاش میمن ...

دقیقا منم این فکرو میکنم،،حرفات در مورد کنکورو دانشکاه،

بعدش واقعا مثلا یکی قبول بشه،خود دانسگاه راحت نمیتونه

دووم بیاره،دولتی و رشته سخت و

با رتبه ۹۰۰ پردیس میخونه؟؟؟!!!؟؟؟دولتی راحت قبول می‌شد

۹۰۰ سهمیه ۵ درصد نه منطقه 

رتبه اش توی منطقه ۲۱۰۰ بود فکر کنم دقیق یادم نیست

واسه همین میگم همه رو الکی قضاوت نکنید سهمیه ۵ درصد تاثیرش خیلی کمه 

بیچاره پاره شده از درس خوندن ولی فامیل میگن نه بابا اینکه سهمیه داره درصورتی که شاگرد زرنگ بود همه‌ی عمرش 

الان دندون میخونی؟خوشبحالت منکه رفتم معلمی خیلیم پشیمونم ینی دندون نیوردمپس خداروشکر کن ذهنت عالیه

انقدر گفتم دندون دندون اونجا اشتباها دندون گفتم...دارو آزاد قبول شدم ولی هزینه ها بالا بود نرفتم یسال دیگه نشستم پشت کنکور

۹۰۰ سهمیه ۵ درصد نه منطقه رتبه اش توی منطقه ۲۱۰۰ بود فکر کنم دقیق یادم نیستواسه همین میگم همه رو الک ...

رتبه ۲۰۰۰ واقعا رتبه خوبیه آره متوجه هستم چی میگی 

بنده خدایی رتبه تک رقمی منطقه شده بود سهمیه داشت پشتش حرف بود...

nature 🏖️🍁lover