بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جای یکیو اشغال نکردن جا برا همه هستالان رشتت چیه؟اون جای اضافیه ببین هر کی شرایط خودشو داره حساس نبا ...
اها چشم
پارسال بخاطر همینا قبول نشدم
به نام کاربری دقت نمیکنم😑نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ....یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
من آگاهماینا(مسئولین) می خوان یه عده رو طرفدار خودشون نگه دارن بدون این که خرج مالی براشون داشته باش ...
و اون افراد اگر به اندازه ارزن وجدان داشته باشن استفاده نمی کنن چون میدونن بی عدالتی و بقیه جامعه راضی نیستن اونایی که استفاده می کنن بشه مریضی تو بدنشون واسه استخدام میشناسم ی کلمه نخوند اسم منابعم نمی دونست با حدود نمره ۱۶ استخدام شد حداقل نمره سهمیه آزاد ۴۵ پنجاه بود که پایینا تو مصاحبه رد میسدن باباش کلی زمین و سهام گرون بن های ماشین وام های بدون سود حقوق پرستاری برای خودش درصورتیکه تخت گاز از خوزستان تا مشهد و تهران می بردشون خودش کل کارهای بچه هلشو می کرد وام دوبل ازدواج بچه هاش گرفتن پسرلش سربازی نرفتن آخر سرم برای استخدامی راضی بود نونی که سهم کس دیگه اس بره تو سفره دخترش که ی کلمه نخونده فقط بلای جونشون