2777
2789
خوب دیگه ،،پس اون سهمیه رو ندیدی که اینجوری میگیبرگه سفید بدن قبوله

دیدم اتفاقا

سهمیه ۲۵ درصد فاجعه هست یارو با درصد صفر پزشکی آورده 

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

همه اینا پشتش سیاستی وجود داره که منو وشما آگاه نیستیم

من آگاهم

اینا(مسئولین) می خوان یه عده رو طرفدار خودشون نگه دارن بدون این که خرج مالی براشون داشته باشه

بهترین راه چیه؟ از کیسه خلیفه می بخشن و حق دانش آموزای مظلوم رو پایمال می کنن

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رتبه ۲۰۰۰ واقعا رتبه خوبیه آره متوجه هستم چی میگی بنده خدایی رتبه تک رقمی منطقه شده بود سهمیه داشت پ ...

خودش پشمیونه اتفاقا میگه ای کاش نمیزدم اصن 

از گلوش پایین نرفت همینم😂

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

همه ی حضار در تاپیک 

برید درس بخونید . سرتون توو کار خودتون باشه .زیاد حرف زدن باعث کاهش تمرکز خودتون و دیگران میشه .

یه مثال بزنم براتون درباره ی همین موضوعات 

یه مسابقه شنارو فرض کنید اگه هر دیقه شناگر سرشو بالا بیاره ببینه کی جلوتره خودش عقب میفته پس به نفعشه کار خودشو بکنه هر چند کم هر چند متوسط ...

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...

من که سهمیه نداشتم ،ولی مطمئنم همه اینایی که حرف

میزنین اگه داشتین ،استفاده میکردین صددر صد،،

واینم دیدم یه سری ادما واقعا هوششون خوبه

درسشون خوبه ولی تو تست وتمرکز تو کنکور خوب

نیستن،،ولی تو دانشگاه تو رشتشون واقعا موفق 

بودن 

جای یکیو اشغال نکردن جا برا همه هستالان رشتت چیه؟اون جای اضافیه ببین هر کی شرایط خودشو داره حساس نبا ...

اها چشم

پارسال بخاطر همینا قبول نشدم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
همه ی حضار در تاپیک برید درس بخونید . سرتون توو کار خودتون باشه .زیاد حرف زدن باعث کاهش تمرکز خودتون ...

اگ قرار باشه برا این سرمون تو کار خودمون باشه خیلی چیزا دیگم هست هعی خدا 

یک صلوات برای سلامتیم ؟ ممنونم

من آگاهماینا(مسئولین) می خوان یه عده رو طرفدار خودشون نگه دارن بدون این که خرج مالی براشون داشته باش ...

و اون افراد اگر به اندازه ارزن وجدان داشته باشن استفاده نمی کنن    چون میدونن بی عدالتی و بقیه جامعه راضی نیستن اونایی که استفاده می کنن بشه مریضی تو بدنشون  واسه استخدام میشناسم ی کلمه نخوند اسم منابعم نمی دونست با حدود نمره ۱۶ استخدام شد حداقل نمره سهمیه آزاد ۴۵ پنجاه بود که پایینا تو مصاحبه رد میسدن  باباش کلی زمین و سهام گرون بن های ماشین وام های بدون سود حقوق پرستاری  برای خودش درصورتیکه تخت گاز از خوزستان تا مشهد و تهران می بردشون خودش کل کارهای بچه هلشو می کرد   وام دوبل ازدواج بچه هاش گرفتن پسرلش سربازی نرفتن آخر سرم برای استخدامی راضی بود نونی که سهم کس دیگه اس بره تو سفره دخترش که ی کلمه نخونده   فقط بلای جونشون