shaghyy مدیر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 2384 عنوان بیاین ...🤗😁 | مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 128 پست بیاین تایپ شخصیتی تونو اخلاقیاتتونو بگم بیاینسوال نپرسید جواب نمیدم فقط اونایی که میخواین تایپ شخصیتی تونو بگم بهم بگید ❤️✨ 1403/03/29 | 13:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shaghyy مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 2384 یا اباالفضل 😂😂😂 چجوری بشورم یعنی چی؟ نه بهش سخت نمیگیرم اما باید مواظبش باشم نه منظورم این بود که دل به دل کسی بدی بد تایپ شده ❤️✨
تفکه عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 870 نه منظورم این بود که دل به دل کسی بدی بد تایپ شده مخم هنگ کرده ببخشید بد تایپ شده دیگه چیه؟ الان دل به دل کسی بدم خوبه برام یا نه؟
shaghyy مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 2384 مخم هنگ کرده ببخشید بد تایپ شده دیگه چیه؟ الان دل به دل کسی بدم خوبه برام یا نه؟ وای منم خودم قاطی زدم ای بابا صبر کن تا قشنگ بگم اون کسی که تو فکرته نه نده قراره دل به دل یه نفر دیگه بدی افتاددددد ❤️✨
تفکه عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 870 وای منم خودم قاطی زدم ای بابا صبر کن تا قشنگ بگم اون کسی که تو فکرته نه نده قراره دل به دل یه نفر دی ... یه جوری میگی فکر میکنم حتما خبر داری صددرصد😂 ازت میترسم فعلا که بهش نمیگم اما از خدا میخوام سریع همسر آیندمو سر راهم بزاره دیوونه شدم خودم😂، حالا شما بگو چطوری این حرفا رو میزنی
تفکه عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 870 وای منم خودم قاطی زدم ای بابا صبر کن تا قشنگ بگم اون کسی که تو فکرته نه نده قراره دل به دل یه نفر دی ... حالا او نفر که قراره دل به دلش بدم کی اتفاق میفته؟ بهتر از اینه که تو فکرمه؟
shaghyy مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 2384 یه جوری میگی فکر میکنم حتما خبر داری صددرصد😂 ازت میترسم فعلا که بهش نمیگم اما از خدا میخوام سریع هم ... من جادوگرم هااااا هاها 😂😂😂😂حاجی حسم میگه نترس از من من آدم ترسناک نیستم فقط یه چیزی تو وجودمه که میتونم بفهمم شوخی کردم😂😂😂با کمک حسم ❤️✨
shaghyy مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 2384 حالا او نفر که قراره دل به دلش بدم کی اتفاق میفته؟ بهتر از اینه که تو فکرمه؟ آره خیلی مطمئنم بهتره چون خیلیم دوست میدارم دل تو دلش نیست ❤️✨
تفکه عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 870 آره خیلی مطمئنم بهتره چون خیلیم دوست میدارم دل تو دلش نیست ای خدا 😂😂😂 خب مگه نباید بدونم کیه اون منو میشناسه؟ چطوری باهاش آشنا میشم؟ اصلا من میشناسمش؟ چند سالشه😂
shaghyy مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 2384 ای خدا 😂😂😂 خب مگه نباید بدونم کیه اون منو میشناسه؟ چطوری باهاش آشنا میشم؟ اصلا من میشناسمش؟ چند س ... نه تو نمیشناسین من تو دلم حسم میگه یه نفره که تو نمیشناسیش شما چند سالته ؟!من شاید بدونم کیه اسمشو میدونم شک داره فکر میکنه تو دوسش نداری ❤️✨
shaghyy مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 2384 ای خدا 😂😂😂 خب مگه نباید بدونم کیه اون منو میشناسه؟ چطوری باهاش آشنا میشم؟ اصلا من میشناسمش؟ چند س ... بهت پیام یا درخواست میده و هدفشم تنها ازدواجه سعی کن نشکنیش ❤️✨
تفکه عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 870 بهت پیام یا درخواست میده و هدفشم تنها ازدواجه سعی کن نشکنیش یا موسی بن جعفر😂 نه کسی پیام نمیده حالا اگه پیام داد باشه
shaghyy مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 2384 یا موسی بن جعفر😂 نه کسی پیام نمیده حالا اگه پیام داد باشه بیا خصوصی تا اسمشو بگم بهت ❤️✨
shaghyy مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 2384 یا موسی بن جعفر😂 نه کسی پیام نمیده حالا اگه پیام داد باشه عجیبه میدونم ولی ازت تازگیا خوشش اومده و حس خوبی نسبت بهت داره ❤️✨
تفکه عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 870 نه تو نمیشناسین من تو دلم حسم میگه یه نفره که تو نمیشناسیش شما چند سالته ؟!من شاید بدونم کیه اسمشو ... 29 و خورده ایی، خب اسمشو بگو ببینم مطمئنی من نمیشناسمش؟ تابحال دیدمش؟
shaghyy مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 2384 یا موسی بن جعفر😂 نه کسی پیام نمیده حالا اگه پیام داد باشه فقط پاشو نشکنی چون خیلی ازت خوشش اومده ❤️✨