2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مخم هنگ کرده ببخشید بد تایپ شده دیگه چیه؟ الان دل به دل کسی بدم خوبه برام یا نه؟

وای منم خودم قاطی زدم ای بابا 

صبر کن تا قشنگ بگم 

اون کسی که تو فکرته نه نده قراره دل به دل یه نفر دیگه بدی افتاددددد

❤️✨
وای منم خودم قاطی زدم ای بابا صبر کن تا قشنگ بگم اون کسی که تو فکرته نه نده قراره دل به دل یه نفر دی ...

یه جوری میگی فکر میکنم حتما خبر داری صددرصد😂 ازت میترسم فعلا که بهش نمیگم اما از خدا میخوام سریع همسر آیندمو سر راهم بزاره دیوونه شدم خودم😂، حالا شما بگو چطوری این حرفا رو میزنی 

وای منم خودم قاطی زدم ای بابا صبر کن تا قشنگ بگم اون کسی که تو فکرته نه نده قراره دل به دل یه نفر دی ...

حالا او نفر که قراره دل به دلش بدم کی اتفاق میفته؟ بهتر از اینه که تو فکرمه؟

یه جوری میگی فکر میکنم حتما خبر داری صددرصد😂 ازت میترسم فعلا که بهش نمیگم اما از خدا میخوام سریع هم ...

من جادوگرم هااااا هاها 😂😂😂😂حاجی حسم میگه نترس از من من آدم ترسناک نیستم فقط یه چیزی تو وجودمه که میتونم بفهمم شوخی کردم😂😂😂با کمک حسم

❤️✨
آره خیلی مطمئنم بهتره چون خیلیم دوست میدارم دل تو دلش نیست

ای خدا 😂😂😂 خب مگه نباید بدونم کیه اون منو میشناسه؟ چطوری باهاش آشنا میشم؟ اصلا من میشناسمش؟ چند سالشه😂 

ای خدا 😂😂😂 خب مگه نباید بدونم کیه اون منو میشناسه؟ چطوری باهاش آشنا میشم؟ اصلا من میشناسمش؟ چند س ...

نه تو نمی‌شناسین من تو دلم حسم میگه یه نفره که تو نمیشناسیش شما چند سالته ؟!

من شاید بدونم کیه اسمشو می‌دونم 

شک داره فکر می‌کنه تو دوسش نداری

❤️✨
ای خدا 😂😂😂 خب مگه نباید بدونم کیه اون منو میشناسه؟ چطوری باهاش آشنا میشم؟ اصلا من میشناسمش؟ چند س ...

بهت پیام یا درخواست میده و هدفشم تنها ازدواجه سعی کن نشکنیش

❤️✨
نه تو نمی‌شناسین من تو دلم حسم میگه یه نفره که تو نمیشناسیش شما چند سالته ؟!من شاید بدونم کیه اسمشو ...

29 و خورده ایی، خب اسمشو بگو ببینم مطمئنی من نمیشناسمش؟ تابحال دیدمش؟