2777
2789
به فرزاد بگین یکم رو بخدا کنه و آنقدر غر نزنه به جون بقیه همه مشکلاتش حل میشه اما به موقع خودش آنقدر ...

خیلی ممنون عشقم واقعا درسته 

ترجیح میدم ب ذوق خویش دیوانه باشم تا ب میل دیگران عاقل❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم حستو در مورد اسم فرزاد ی باره دیگه هم بگو دا ممنون زنش اصرار میکنه میگه حستون واقعا صدرصد درسته ...

امراه دختر صاف و ساده ای بگو به هرکسی زود اعتماد نکنه بگو رازهاشو تو خودش خالی نکنه و یک دفعه ای بشینه گریه و زاری کنه بگو یکم با خدا حرف بزنه تا آروم شه بهش بگو آنقدر استرس نداشته باشه می‌دونم مهمه براش اون اتفاق بیوفته ولی در کل میوفته چه دیر چه زود ملی بلاخره میوفته دلش دریاست و با همه مهربونه اگه یکم دیگه به این غم وغصه ادامه بده افسردگی میگیره ها و همیشه هم جلو بقیه تو خودش نباشه بگو یکم از خودش بیاد بیرون و به چیزای مثبت فکر کنه امواج منفی اذیتش میکنن بگو این امواج منفی این اتفاقات بخاطر فکرای منفی شه که هی با خودش میگی یعنی چی میشه بگو همیشه با خودش بگه درست میشه یکمم امیدوار باشه 

❤️✨

اقا جواد آقای مهربونیه ولی چرا آنقدر زود بهم می‌ریزه و دعوا راه میندازه بگو یکم پر طاقت باشه ای بابا این رسمش نیست سر تو هم همش غر نزنه اگه دلش پره بره یه جا دیگه خالی کنه بگو زندگی سخته می‌دونم ولی چرا آنقدر غر میزنی بگو مگه تنها اون مشکل داره همه مشکل دارن آنقدر غر به جون خدا نزنه بگو یکم برای دیگران هم باشه آنقدر خودشو با بقیه تو دلش مقایسه نکنه می‌دونم ولی ناخودآگاه با خودش نگه نگا اینو چقدر بدون دغدغه اس حالا ما خود میبینه و دلش میگیره

❤️✨