2777
2789

وای خیلی سخته تا دوماه فکت قفله

همزمان ارتو هم داری؟

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره ارتو کردم پیدا کردن دکتر خوب برام سخته😭

دکتر و نمیدونم ولی هم دکتر جراح فکبه من گفت هم تجربه ها رو از نزدیک دیدم خیلی سخته

تا مدتی هم کش وصله ب دو فک باید مایعات بخوری سوپ بخوریولی نتیجه خوبه

منو دکتر منصرف کرد منم ی خورده ترسو وگرنه  نتیحه عالی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

دکتر و نمیدونم ولی هم دکتر جراح فکبه من گفت هم تجربه ها رو از نزدیک دیدم خیلی سختهتا مدتی هم کش وصله ...

ن من آماده م دیگه برای این چیزا فقط بین دکترا موندم

ب نظر من اگه فکت جلو برو ارتودنسی کن اگه نیومد عقب بعد دست بزن ب جراحی

فک رو ارتو عوض نمیکنه دندون رو میبره عقب ناهنجاری فک با عمل فقط رفع میشه من اینو شخصا از دکترم پرسیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو نت بزن ببین کدوم دکتر ستاره و رضایت بیشتری داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40