باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکتر و نمیدونم ولی هم دکتر جراح فکبه من گفت هم تجربه ها رو از نزدیک دیدم خیلی سخته
تا مدتی هم کش وصله ب دو فک باید مایعات بخوری سوپ بخوریولی نتیجه خوبه
منو دکتر منصرف کرد منم ی خورده ترسو وگرنه نتیحه عالی
باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
ب نظر من اگه فکت جلو برو ارتودنسی کن اگه نیومد عقب بعد دست بزن ب جراحی
فک رو ارتو عوض نمیکنه دندون رو میبره عقب ناهنجاری فک با عمل فقط رفع میشه من اینو شخصا از دکترم پرسیدم
تو نت بزن ببین کدوم دکتر ستاره و رضایت بیشتری داره
جراحی فک عمل حساسی هست و حتما باید به متخصص این زمینه مراجعه کنی بهترین پزشکی که در این زمینه میشناسم و اکثر مراجعه کنندگان از نتیجه جراحی راضی هستن دکتر زندی پور هستن