2777
2789

والا من هیچ وقت انجام ندادم ، اما چند روز پیش یکی از دوستام رو دیدم، تعریف میکرد که دوستش چه کارایی کرده با دعا و طلسم.

سنگینی داره برای خود آدم به نظرم و من میترسم از این کارا.

و به نظرم کم پیش یک نفر ماهر باشه توی این زمینه

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

والا من هیچ وقت انجام ندادم ، اما چند روز پیش یکی از دوستام رو دیدم، تعریف میکرد که دوستش چه کارایی ...

ن نمیخوام طلسم و دعا درست کنم میخوام ی چی بخونم مخلفت نکنه😔😔

خدایا شکررررررت😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن نمیخوام طلسم و دعا درست کنم میخوام ی چی بخونم مخلفت نکنه😔😔

نادعلی رو شنیدم خیلی خوبه .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

جدی یعنی بخونم سنگ نمیندازه 😭اخه بعد چند وقت میخوایم بهم برسیم میترسم بابام خراب کنه

قربونت برم ، توکلت به خدا باشه ان شاالله که چیزی نمیشه و مخالفت نمیکنه ، با ایمان قلبی بخون❤️

نماز استغاثه به حضرت زهرا هم بخون ، نماز جعفر طیار ، نماز روز پنجشنبه (نماز حاجت).

دعای توسل و زیارت عاشورا.

ان شاالله سپید بخت بشی قشنگم و بهترینا اتفاق بیفته واستون❤️

منم  می‌خوام دعای توسل بخونم ، اگر لایق باشم به یادتم 🥰❤️

قربونت برم ، توکلت به خدا باشه ان شاالله که چیزی نمیشه و مخالفت نمیکنه ، با ایمان قلبی بخون❤️نماز اس ...

عزیزمممممم🥺🥺🥺فدای قلب مهربونت دورت بگردممممم.خیلی دعام کن توروخدا چشم همشونو انجام میدم دعام کن ک پنجشنبه ب خوبی و خوشی بگذره😭😭💔

خدایا شکررررررت😍😍😍😍
عزیزمممممم🥺🥺🥺فدای قلب مهربونت دورت بگردممممم.خیلی دعام کن توروخدا چشم همشونو انجام میدم دعام کن ک ...

ان شاالله عزیزم🤲🥰❤️