2777
2789

والا من هیچ وقت انجام ندادم ، اما چند روز پیش یکی از دوستام رو دیدم، تعریف میکرد که دوستش چه کارایی کرده با دعا و طلسم.

سنگینی داره برای خود آدم به نظرم و من میترسم از این کارا.

و به نظرم کم پیش یک نفر ماهر باشه توی این زمینه

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

والا من هیچ وقت انجام ندادم ، اما چند روز پیش یکی از دوستام رو دیدم، تعریف میکرد که دوستش چه کارایی ...

ن نمیخوام طلسم و دعا درست کنم میخوام ی چی بخونم مخلفت نکنه😔😔

خدایا شکررررررت😍😍😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ن نمیخوام طلسم و دعا درست کنم میخوام ی چی بخونم مخلفت نکنه😔😔

نادعلی رو شنیدم خیلی خوبه .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

جدی یعنی بخونم سنگ نمیندازه 😭اخه بعد چند وقت میخوایم بهم برسیم میترسم بابام خراب کنه

قربونت برم ، توکلت به خدا باشه ان شاالله که چیزی نمیشه و مخالفت نمیکنه ، با ایمان قلبی بخون❤️

نماز استغاثه به حضرت زهرا هم بخون ، نماز جعفر طیار ، نماز روز پنجشنبه (نماز حاجت).

دعای توسل و زیارت عاشورا.

ان شاالله سپید بخت بشی قشنگم و بهترینا اتفاق بیفته واستون❤️

منم  می‌خوام دعای توسل بخونم ، اگر لایق باشم به یادتم 🥰❤️

قربونت برم ، توکلت به خدا باشه ان شاالله که چیزی نمیشه و مخالفت نمیکنه ، با ایمان قلبی بخون❤️نماز اس ...

عزیزمممممم🥺🥺🥺فدای قلب مهربونت دورت بگردممممم.خیلی دعام کن توروخدا چشم همشونو انجام میدم دعام کن ک پنجشنبه ب خوبی و خوشی بگذره😭😭💔

خدایا شکررررررت😍😍😍😍
عزیزمممممم🥺🥺🥺فدای قلب مهربونت دورت بگردممممم.خیلی دعام کن توروخدا چشم همشونو انجام میدم دعام کن ک ...

ان شاالله عزیزم🤲🥰❤️