2777
2789
عنوان

تا به حال شده ..

361 بازدید | 22 پست

تا به حال شده از یه نوجوان وایب منفی بگیرید یا بدتون بیاد؟

اصلا تا به حال شده حس کنید یه بچه موذیه و داره براتون نقش بازی میکنه؟

رفتارتون باهاش چطور بوده؟

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بچی ۴ ساله هم دیدم که چقد موزیه و جنسش خرابه.از اینا ک منتظر یه فرصت مناسبه ک بقیه بچه ها رو بزنه یا. سایلشون و برداره

به تربیت خانواده ربط داره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
آره.البته بیشتر بخاطر رفتار خودش بوده.نه صرفا تیپ یا چهره اش..بی محلی کردم بهش....

دقیقا به خاطر رفتار اون بچه 

انگار با یه آدم بزرگی طرفی که ادای بچه هارو در میاره و خیلی بدجنسه 🤦‍♂️

آره ،کلا وقتی یکیو میبینم و بی دلیل حس بدی میگیرم و یجورایی انگا دلم میخواد ارتباط و قط کنم ،همیشه سعی میکنم اول ،زیاد درباره خودم و زندگی و خانواده و کسی صحبت نکنم دربارش و دوم اینکه نمیزارم زیادی وارد زندگیم بشه و بعد باهاش سرد برخورد میکنم و در آخر قط ارتباط میکنم 

عرب هرچه باشد مرا دشمن است .....کج اندیش و بدخوی و اهریمن است...🌱 ورود افراد « زن ستیز ، موافقان کودک همسری ، مرد سالار » به تاپیک ها ممنوع

آره ،کلا وقتی یکیو میبینم و بی دلیل حس بدی میگیرم و یجورایی انگا دلم میخواد ارتباط و قط کنم ،همیشه س ...

ولی یه وقتایی یه کسایی هستن که هیچ جوره بنا به نسبت خانوادگی نمی تونید قطع رابطه کنید و این خیلی آزاردهنده ست 

وقتی نشه حذفش کرد کار سخت میشه 🤦‍♂️

بی محلی کن  و باهاش سرد باش 

عرب هرچه باشد مرا دشمن است .....کج اندیش و بدخوی و اهریمن است...🌱 ورود افراد « زن ستیز ، موافقان کودک همسری ، مرد سالار » به تاپیک ها ممنوع

ولی یه وقتایی یه کسایی هستن که هیچ جوره بنا به نسبت خانوادگی نمی تونید قطع رابطه کنید و این خیلی آزا ...

دقیقا این موضوع خیلی بد ، اما گفتم هر چی بی محلی کنین و سرد بشین و زیاد باهاشون صحبت نکنین ، خودشون کمتر میان سمتتون

بی محلی کن و باهاش سرد باش

نمیشه 

بچه ی همسرمه 

اگه قطع رابطه کنم همسرم داغون میشه

وقتایی که میاد پیشمون خیلی آزارم میده 

پدرشو خیلی پیش من مسخره میکنه و بازی میده با دروغاش 

همش درباره اموال پدرش با من حرف میزنه و میگه صاحبش منم

میگه دوست ندارم بچه دار شید دنبال شریک نمیگردم برای خودم

اصلا یه کارای عجیبی میکنه

جلوی پدرش خیلی مودب و مظلومه وقتی پدرش نیست تبدیل میشه به یه آدم گنده که همش میخواد تحقیرت کنه

بر خلاف اون چیزی که به ما اموزش دادند، آدم ها حتی موقع تولد یک لوح سفید و پاک نیستند. متاسفانه بعضی از خصوصیات اخلاقی منفی و اختلالات روانی از طریق ژنها منتقل میشن و با قرار گرفتن در محیط بد تشدید میشن. نمونه اش افراد سایکوپد که حتی در کودکی میل به ازار رسوندن به بقیه و حیوانات و ..‌دارند.‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
بر خلاف اون چیزی که به ما اموزش دادند، آدم ها حتی موقع تولد یک لوح سفید و پاک نیستند. متاسفانه بعضی ...

بچه ی همسرم قبل از اینکه پدرو مادرش از هم جدا بشن خیلی دیکتاتور بوده تو خونه و یه جورایی پدرو مادرش برای اینکه به کار خودشون برسن خیلی بهش باج دادن

به شدت حسوده و به شدت به بچه هایی که زورشون از اون کمتره آسیب میرسونه و تحقیرشون میکنه 

اصلا انگار دو تا آدم با دو تا شخصیت متفاوته و به طرز عجیبی بلده نقش بازی کنه

جلوی همسرم یه پسر حرف گوش کن و مودب و مظلومه و وقتی همسرم نیست کاملا بی ادب و منفعت طلب و خودخواه میشه 

طوری که یه وقتایی ازش میترسم و فکر میکنم با یه مرد ۴۰ ساله طرفم 

بچه ی همسرم قبل از اینکه پدرو مادرش از هم جدا بشن خیلی دیکتاتور بوده تو خونه و یه جورایی پدرو مادرش ...

شرایط سختیه، به نظرم با یک روانشناس یا مشاور خانواده صحبت کنید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم