2777
2789
عنوان

مهمون پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 27 پست

در حیاط همش باز بسته میکردن میگفتم بابا اینجوری نکنید خونه ما همکفه....مارمولک میاد ...پشه و مگس میاد....

آخر سر خونه پر مگس شده بود هی غر میزدن وای چه قدر خونتون مگس داره چه وضعشه....

هی میگفتن چه قدر خونتون گرمه فلان....خب نیاید اگه آنقدر بهتون بد میگذره والا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در اتاق خوابی که مخصوص شما و همسرته چرا قفل نیست وقتی همون میاد؟درمورد نظر وسایل هم میگفتی نه من س ...

من مجردم خونه مامان بابامم...والا شوهر کنم با فامیل قطع رابطه میکنم با این کاراشون

آره بابا مامانم خیلی رو میده ...بزنن خونه رو داغون هم کنن هیچی نمیگه...اونا هم که پررررررو

ببخشیدا ولی مشکل اصلی کار مامانته

از یه جایی باید قبول کنی  که بعَی آدما فقط تو //قلبت// می‌مونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️‍🩹 

آره بابا با مامانمم سر این موضوع دعوا دارم....روانی شدم به خدا از دست کاراشون

ولشون کن هر چی حرص بخوری بدتره.برو تو اتاقت اصلا به روت نیار

از یه جایی باید قبول کنی  که بعَی آدما فقط تو //قلبت// می‌مونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️‍🩹 

خیلی بده متاسفانه اما مهمون هستن تحمل کن بخاطر خداوند🌹

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

ما هم همین مشکل رو داشتیم ،عموم میامد خونمون ۳ روز میموند انقدر هم خودش و خانمش پررو بودن هر یه رب یه چیزی از آدم میخواستن ،مثلا زنموم میگفت فلانی جان یه چایی به ما میدی ،چایی رو میاوردی میگفت ببخشید من عادت ندارم با نبات و خرما بخورمبرام عسل بیارید ،بعد عسل میدادی هنوز چایی پایین نرفته میگفت فلانی یه لیوان آب بده گرمم شد چایی خوردم ،بعد چون از شمال هم میومدن چایی زیاد میخوردن خر یه ساعت یبار میگفت چایی بده ،یا مثلا شام چی گذاشتی مامانم میگفت مرغ ،میگفت برای من و علی نفری  یه رونش رو سرخ کن با سیب زمینی و گوجه ! دیگه یبار که اومدن خونمون من خنجرو از رو بستم ،اومدن پدیرایی کردیمو نشستیم ،دوسه ساعت اول باب میلشون پیش رفتیم ،بعد که دیگه دوباره گفت یه چایی به زنمو میدی؟گفتم نه زنمو جان شما مهمان نیستی ماشالا از منم صاحبخونه تری خودت پاشو بریز برای ماهم بیار 🤣

دیگه چند ساله خونمون در حد یه ناهار یا یه شام میان ،البته خونه مامانم اینا ،خونه من که تو این ده سال ازدواج کردم نیومدن منم نرفتم ۱۰ سال خونشون تلفنی حال و احوال میکنم فقط

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
ما هم همین مشکل رو داشتیم ،عموم میامد خونمون ۳ روز میموند انقدر هم خودش و خانمش پررو بودن هر یه رب ی ...

چه خوب کاری کردی دمت گرم والا بعضیا دیگه شورش درمیارن....غلط کردیم مگه مهمونی دادیم

چه خوب کاری کردی دمت گرم والا بعضیا دیگه شورش درمیارن....غلط کردیم مگه مهمونی دادیم

دور از جونت ،میگم بعضیا جنبه روی خوش ندارن ،باید مثل خودشون باهاشون رفتار کنی 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
بگی چشم ابرو میان پشت سر ادمم حرف میزنن که فلانی چه قدر بد هست....بعدشم خونه خودم نیست که مجردم خونه ...

چشم و ابرو بیان

یاد میگیرن بچه شونو کنترل کنن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".