دوستان تو رو خدا مهمونی جایی میرسد به وسایل شخصی صاحبخانه دست نزنید....روتختش نخوابید...برای دکور خونش نظر ندید....بچه هاتون کنترل کنید....یک وعده بیشتر نمونید.....
دیروز مهمون داشتیم بچش با پاهای چرکولبش رفت رو تخت...بهش گفتم پاشو هم بدتر فهمید من بدم اومده از لجش ...
ب مامانش میگفتی
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
بگی چشم ابرو میان پشت سر ادمم حرف میزنن که فلانی چه قدر بد هست....بعدشم خونه خودم نیست که مجردم خونه مامان بابامم...چیزی بگم خود مامان بابام دهنم صاف میکنن
در اتاق خوابی که مخصوص شما و همسرته چرا قفل نیست وقتی همون میاد؟
درمورد نظر وسایل هم میگفتی نه من سلیقهم تو چیدمان باشما یکی نیست هر وقت میام خونهتون تا چند روز سرگیجه میگیرم انقدر چیدمانتون اثاثتون عجیبه
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.