دوستان تو رو خدا مهمونی جایی میرسد به وسایل شخصی صاحبخانه دست نزنید....روتختش نخوابید...برای دکور خونش نظر ندید....بچه هاتون کنترل کنید....یک وعده بیشتر نمونید.....
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
دیروز مهمون داشتیم بچش با پاهای چرکولبش رفت رو تخت...بهش گفتم پاشو هم بدتر فهمید من بدم اومده از لجش ...
ب مامانش میگفتی
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
بگی چشم ابرو میان پشت سر ادمم حرف میزنن که فلانی چه قدر بد هست....بعدشم خونه خودم نیست که مجردم خونه مامان بابامم...چیزی بگم خود مامان بابام دهنم صاف میکنن
در اتاق خوابی که مخصوص شما و همسرته چرا قفل نیست وقتی همون میاد؟
درمورد نظر وسایل هم میگفتی نه من سلیقهم تو چیدمان باشما یکی نیست هر وقت میام خونهتون تا چند روز سرگیجه میگیرم انقدر چیدمانتون اثاثتون عجیبه
قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....