2777
2789
عنوان

پرینت خط شامل چیا میشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 18706 بازدید | 31 پست
اوه خسته نباشی😅امیدوارم دسته گلات ریز باشن😅

گلام صولتی باشه فقط😂😂

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اشنا داشتی دست ما رم بگیر چن ماه دنبال امار صاحب ی خطی هستم 

آمار خط خودم داره رو میشه بدبختی😂😂

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
ب تماس ها و پیام ها ولی ب متن پیام نمی شه 

باز جای شکرش باقیه.اون درافشانی هام لو نمیره😂😂

ولی کلا ذهنت درگیر نکن اللن دیگه همه پسرا خودشون باغ گل اب دادن زیاد گیر ب دست گل نمی دن پوارو که نی ...

خیلی اهل این امار دراوردن هستن.خیلی ام مذهبی هستن

من فقط نگران ابرو بابامم 😂😂برا خودم مهم نیستن

نه عزیزم به همین راحتیا نیس من همسرم مخابرات کار میکنه کلا اگه کسی بخواد همچین کاری کنه باید حکم قضایی داشته باشه نداشته باشه چون عواقبش سنگینه کسی دنبال این کارا نمیره.حتی با پارتی 

فقط شماره تماس میتونن پرینت بگیرن که اینو باید اشنا داشته باشه یا اینکه بازم حکم قضایی میخواد هرکی از راه برسه که نمیتونه پرینت بگیره حتی پیدا کردن اینکه شماره به اسم کی هست هم کار راحتی نیس کلا خیالت راحت

اگه قراره همچين كاري كنن همون بهتر اين وصلت سرنگيره، آدمايي دنبال اينكارا ميرن و به حريم خصوصي ديگرا ...

باباش همکار بابامه.ابرو بابام میره😂

برا خودم اهمیتی نداره

نه عزیزم به همین راحتیا نیس من همسرم مخابرات کار میکنه کلا اگه کسی بخواد همچین کاری کنه باید حکم قضا ...

وای خداکنه

خیلی استرس گرفتم

خط هم به نام خودم نیست به نام عمومه😁

الان فقط به تماس های ورودی و خروجی میتونه دسترسی پیدا کنه؟

پیام ها و متن پیام ها نمیشه؟

بعد یه چیز دیگه پرینت بگیره اسم صاحب اون خط ها مشخصه؟

اره تماس ورودی خروجی در اوردنش میشه اسم افرادم در میاد ولی اس ام اس در اوردن اصلا راحت نیس.دردسرش خیلی زیاده،البته وقتی همسر منم اومد خواستگاری منم خیلی استرس داشتم😂😂😂

اره تماس ورودی خروجی در اوردنش میشه اسم افرادم در میاد ولی اس ام اس در اوردن اصلا راحت نیس.دردسرش خی ...

همون پیامک ها و در افشانی هام درنیاد کافیه😂😂آبرو خانوادمون حفظ شه😂😂

چقدر اطلاعات غلط میدید

هیچ کس نمیتونه پرینت خط کسی رو بگیره شما فقط میتونی پرینت خطی رو بگیرید که به نامتون هست اونم فقط تماسها و پیامکهای خروجی رو زده ورودیها داخلش نیست فقط تا شش ماهه قبل رو هم میدن

پرینت خط دیگران رو گرفتن حکم قضایی میخاد و همچنین متن پیامک هم باز حکم قضایی میخاد.که به این راحتیها نمیدن