نیاید بگید خودت درست انتخاب میکردی دیگه انتخاب کردم اشتباه کردم تموم شد من پدرم خداروشکر وضعش خوبه نمیدونم چیشد سنتی ازدواج کردم با کسی که نه وضع خودش نه خانواده آش خوب نیست معمولی ان الان همه ی مناسبت ها پدر من پول میده طلا یا گرون ترین لباس ها خوراکی ها بهترین جشن ها و برای زن داداشم گرفتن دست خودم نیست من آدم بدی نیستم خودم و مقایسه میکنم حرص میخورم شوهرم هم فهمید امشب میگه ما برات عید قربانی نیاوردیم گفتم نه گیر کردم تو این زندگی دعا کنید شوهرم پولدار بشه
یه چیزی بهت بگم تو ده سال پیش منی انقدر که ما برای زن داداشام عیدی و کادو بردیم خونواده شوهرم خیلی خیلی کم برام آوردن با این که وضعشون خیلی خوب بود ولی خب واقعا هرکس یه سری چیزا داره خدا عادله به هرکس یه مدل نعمتی میده الان واقعا شوهرم برام جبران میکنه
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
چون اگ همه بخوان غصه مادیات بخورن دق میکنن .حتی اونایی ک پولدار بالاخره از ی سری آدم دیگ پایین ترن باید عزا بگیرن چون ذهن انسان مدام دنبال بیشترشه ذات انسان سیرایی نداره ایشالا رزقتون گسترش پیدا میکنه ولی غصه نخور و عمرتو هدر نده آخرش اینا ب کار آدم نمیاد