2777
2789
عنوان

ارتودنسی

72 بازدید | 14 پست

بچه ها یه دندونم کجه

ولی رفتم گفتن باید هر دو فکو ارتودنسی کنی ۲۴ تومن

منم اونقد ندارم‌

اوضاع مالی خونوادم خوب نیس 

خودمم میرم سرکار کل بدنم درد میکنه 

نمیدونین کجا باید برم که یخورده کمتر حساب کنه🥺🥺🥺

قم زندگی میکنم

منم یه دندونمه . کلش رو که نمی تونم

منم قمم . حکیم رفتی

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ب نظرم نسبت ب جاهای دیگه خوب گفته دوستم ۳ سال پیش ۳۰ تومن شد 

چند سال باید بمونه؟

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
ب نظرم نسبت ب جاهای دیگه خوب گفته دوستم ۳ سال پیش ۳۰ تومن شد چند سال باید بمونه؟

واقعااا ؟

باز بنظر من خیلی زیاده واسه منی ک ۱۰ ساعت کار میکنم و ته ماه ۹ تومن میگیرم

اینروزا چون هزینه اورتودنسی خیلی بالارفته اکثر جاها اقساطی انجام میدن بگردین احتمالا تو شهر شماهم با ...

اره میدونم ولی باز چخبره‌مگه کله ی ادمو که نمیخوان عوض کنن دوتا دندونه خب🥺🥺🥺🥺

اصولا ارتودنسی رو یه مبلغی میگیرن بقیش قسطی فرقی هم نداره یه دندونت کج باشه یا دو تا همه یه جوره مگر ...

دقیقا واسه منم فقط یدونس

بعد تهش اون یدونه درست شه

فرم بقیه ی دندونا مگه چجور میشه ک پول اونارو هم میگیرن

ن نرفتم قران عترت رفتم

عه اونجا هم خوبن

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

واقعااا ؟باز بنظر من خیلی زیاده واسه منی ک ۱۰ ساعت کار میکنم و ته ماه ۹ تومن میگیرم

الان ک خیلی بالاتر حتی ۷۰ ۸۰ تومن هست بازم جاهای دیگه برو ی بپرس قیمتش مناسبه کارش خوبه؟

قسطی انجام میده؟

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
دقیقا واسه منم فقط یدونسبعد تهش اون یدونه درست شهفرم بقیه ی دندونا مگه چجور میشه ک پول اونارو هم میگ ...

خیلی وقتا مشخص نیست ولی دندون ها جلو هستن وقتی میرم عقب تفاوت رو میفهمی 

اگه بخواد همون یدونه رو درست کنه باید واسه همه مواد بزنه و زحمت بکشه تا به همون بدونی فشار بیارن و با درست شدن همون یدونه کج نشن

حکیمدارزونتره مگه؟

فکر کنم قسطی میشه