2777
2789

پیام تبریک دادم برای عید عین همون پیاممو برام کپی کرد فرستاد 

خودشون اگر اینکارو کنی بهشون خیلی برمیخوره این دومین باریه که اینکارو‌میکنه من گفتم فکر کنم اشتباه پیام‌خودمو برام فرستادید 

نمیدونم کارم درست بود یا اشتباه بعدش هم کلی باهام‌تو‌پیام بد صحبت کرد سر تولد خواهر شوهرم ( البته از من شاکیه چون گفت باید گوش دخترمو امروز حتما سوراخ کنم و من نکردم )اگر فکر میکنید حق با اونه دلیلشم بگید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخواست پیام بدی شما که اینقدر مهربونی تماس میگرفتی و فقط. میگفتی عیدتون مبارک و..که منم همونم نمیزنم  

تولد خواهرشوهرتم من درجریان نیستم اما خب کاش بهانه میاوردی دل درد بودی و..

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐
نمیخواست پیام بدی شما که اینقدر مهربونی تماس میگرفتی و فقط. میگفتی عیدتون مبارک و..که منم همونم نمیز ...

نمیدونم مسخره میکنید‌ یا کنایه یا لطفتونه ولی من‌بچه‌شیرخوره دارم وقتی که خوابه پیام‌ دادم امروز خیلی بهانه گرفت اب خونمونم قطع بود‌اصلا فرصت مکردم