2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس گذاشتی بلایک

نمیتونم بزارم ولی کلا دماغم یبار شکسته و بخاطر بیماری یکم صورتم کج و کوله شده که حاد نیست . خیلی هم جوش میزنم

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...
چطوری مگخه

خیلی جوش دارم و صورتم نا قرینه ست ، دماغمم شکسته از فرم چشمامم بدم میاد

خوب ببین در هر صورت زیبایی زیاد حساس نشو چون بیشترش تصور خودته کسی اینا رو نمیگه

میشه یه دونه صلوات برام بفرستی؟🥹دین اسلام کامل ترین دین است اما انسان ها کامل نیستند❤️

وا یه چیز عادیه منم تقریباً همشو دارم تو سن بلوغی اگه ارع که عادیه بزرگ شی خوشگلتر میشی

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

به پوستت. و موهات برس 

بنظرم پوست و موی شاداب و تمیزخیلی تاثیر داره

و همیشه شیک و اتو کشیده باش

و لباس های با رنگ های روشن تو این فصل مناسب تره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خوب ببین در هر صورت زیبایی زیاد حساس نشو چون بیشترش تصور خودته کسی اینا رو نمیگه

مامانمموهمینو میگه حقیقتا ، میگه خودت خیلی حساسی حق دست زدن به صورتت هم نداری ، ولی واقعا اعتماد بنفسو کم میکنه ، تو مدرسه که بعد چندسال رفتم همه خوشگل بودن فقط من ترکیده بودم تو خدم انگار

وا یه چیز عادیه منم تقریباً همشو دارم تو سن بلوغی اگه ارع که عادیه بزرگ شی خوشگلتر میشی

۱۹ سالمه

به پوستت. و موهات برس بنظرم پوست و موی شاداب و تمیزخیلی تاثیر دارهو همیشه شیک و اتو کشیده باشو لباس ...

ممنونم💖

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز