بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه توافق دارین درخواست شما میدین و روال کار خودش داره چند جلسه مشاوره دارین از طرف دادگاه که تشخیص میده تو مشاوره خونسرد باش و اعصبی نشو چون رفتار و اعصبی شما دکتر تشخیص میده و رای به نفع او میده باید خیلی خونسرد و ریلکس باشی و قشنگ توضیحی بدی مشکلت چون ار هردو از شما سوال میشه دلیل جدایی توی درخواستت که نوشتی برگه دادگاه باید یکی باشه حدود ۲۵ تا ی ماه طول میکشه
هیچ کس از کسی بعید نیست هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔💔
[QUOTE=343175381]من که مشاور میرم خیلی الکی بود .کلا تلاشی برا آشتی نمیکنن.البته منم راضی به این جریان .ولی خب ...[/QUOTجلسات مشاوره باهم هس یا جداجدا بایددبریم؟
من چون شوهرمو دوس دارم ولی اون قدمی برای بهتر شدن زندگیمون برنمیداره مطمعنا همون اولین جلسه گریه کنم ...
خب بانو برید مشاوره وقتی طلاق نمخوای با متخصص صحبت کنید با هم برید تا انشاالله مشکلتون حل بشه ی خواهشی خواهر من هیچ کسی نذار دخلت کنه توی زندگیتون دردلت به کسی نگین چون شعله این اختلاف زیاد و بدتر میشه نه خواهرم اونها رسیدگی به درخواست میکنن البته نصحت و راهنمایی میکنن در حدودی
هیچ کس از کسی بعید نیست هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔💔