2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه توافق دارین درخواست شما میدین و روال کار خودش داره چند جلسه مشاوره دارین از طرف دادگاه که تشخیص میده تو مشاوره خونسرد باش و اعصبی نشو  چون رفتار و اعصبی شما دکتر تشخیص میده و رای به نفع او میده  باید خیلی خونسرد و ریلکس باشی و قشنگ توضیحی بدی مشکلت چون ار هردو از شما سوال میشه دلیل جدایی توی درخواستت که نوشتی برگه دادگاه باید یکی باشه  حدود ۲۵ تا ی ماه طول میکشه 

هیچ کس از کسی بعید نیست هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔💔

اگه توافق دارین درخواست شما میدین و روال کار خودش داره چند جلسه مشاوره دارین از طرف دادگاه که تشخیص ...

من چون شوهرمو دوس دارم ولی اون قدمی برای بهتر شدن زندگیمون برنمیداره مطمعنا همون اولین جلسه گریه کنم و بگم طلاق ب میلم نیس

آیا مشاورا کاری میکنن شوهرمو سربراه کنن؟؟؟

دوستم  نداره اصلا و این زندگیو نمیخواد

بوی خیا.نت میاد

طلاق توافقی ۵ جلسه ی اجباری داره از سایت مسیر ..بعدم درخواست میدی دادگا .اینکه چقدر طول میکشه رو دقیق نمیدونم حقیقتاا

In love with darkness ♥🐞
من چون شوهرمو دوس دارم ولی اون قدمی برای بهتر شدن زندگیمون برنمیداره مطمعنا همون اولین جلسه گریه کنم ...

من که مشاور میرم خیلی الکی بود .کلا تلاشی برا آشتی نمیکنن.البته منم راضی به این جریان  .ولی خب همه جا یکی نیس

In love with darkness ♥🐞
بوی خیا.نت میاد طلاق توافقی ۵ جلسه ی اجباری داره از سایت مسیر ..بعدم درخواست میدی دادگا .اینکه چقدر ...

منم بارهابهش گفتم حتماجاییدسرت گرمه ک ب من بی توجهی

صاف میگه برودرخواست بده ازخدامه بری

و راجبه خیانتم یه وقتا  انکار میکنه

ی وقتا میگه اصن  دلم میخواد عاصیم کردی

هر گ...هی میخوری بخور

واقعادرمونده شدم

[QUOTE=343175381]من که مشاور میرم خیلی الکی بود .کلا تلاشی برا آشتی نمیکنن.البته منم راضی به این جریان  .ولی خب ...[/QUOTجلسات مشاوره  باهم هس یا جداجدا بایددبریم؟

و اینکه اگ شوهرم نیاد مشاوره  چی اونوقت؟

بدون وکیل

اگر تحمل جلسات رو داری واینکه میتونی ریلکس پیش بری معمولا یه دو سه ماهی طول میکشه بسته به دادگاه محل سکونت داره دوست من ۳ ماه طول کشید

اگر اعصابت نمی‌کشه بده وکیل پیش ببره

من وکیلم کمتر از ۲۴ ساعت از ثبت درخواست طلاق توافقی حکم طلاق رو از دادگاه گرفت واسم ، نه مشاوره ای نه ازمایشی، هیچ.... فقط پول دادم اونم خرج کرد 

من چون شوهرمو دوس دارم ولی اون قدمی برای بهتر شدن زندگیمون برنمیداره مطمعنا همون اولین جلسه گریه کنم ...

خب بانو برید مشاوره وقتی طلاق نمخوای با متخصص صحبت کنید با هم برید تا انشاالله مشکلتون حل بشه ی خواهشی خواهر من هیچ کسی نذار دخلت کنه توی زندگیتون دردلت به کسی نگین چون شعله این اختلاف زیاد و بدتر میشه  نه خواهرم اونها رسیدگی به درخواست میکنن البته نصحت و راهنمایی می‌کنن در حدودی 

هیچ کس از کسی بعید نیست هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔💔

[QUOTE=343175381]من که مشاور میرم خیلی الکی بود .کلا تلاشی برا آشتی نمیکنن.البته منم راضی به این جری ...

خودش که نمیخواد بزار خودش درخواست بده .چون همه ی هزینه ها واسه کسی هس که درخواست میده تو سایت

۱ جلسه تنها شما .یه جلسه تنها شوهرت ‌ و فک کنم ۳ جلسه ۲ نفره باید برید .من که اینجوری بود واسم

In love with darkness ♥🐞