2777
2789
عنوان

بواسیر

57 بازدید | 4 پست

سلام دوستان. من چندساله ک بواسیر و شقاق دارم‌ و دو تا زایمان طبیعی هم داشتم.. از زایمان دومم نزدیک ۵ ساله ک میگذره و بدتر شدم. سالی یک یا دوبار یبوست شدید میاد سراغم.الان چندروزه ک از جای بواسیر قبلیم دوباره  داره درمیاد و یبوستم اصلا نیستم. فقط بعد اجابت مزاج خونریزی زیاد داره و یه کوچولو سوزش...و اینکه این دفه  از اوناست ک میاد بیرون و باز میره تو...... از عمل هم خیلی میترسم....  و دو ماه هست ک اقدام به بارداری کردم. ولی این ماه به همسرم گفتم ک اقدام نکنیم تا ببینم وضعیتم چی میشه.

چون توی بارداری و بعد زایمان یبوست میگیره آدم...

به نظرتون دارو گیاهی خوبه برم؟؟ یکی هم نوشته بود چندساله با عسل خوب شده و عمل نکرده . اگه واقعا عسل تاثیرگزار باشه ک عالیه..

یه دفع راحت و کامل باید ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بعد هر وعده غذایی باشه بدون سختی و راحت وگرنه یبوست هست 

کوکو تره بخور

دو هفته خاکشیر دم کن بخور ) خاکشیر که تو آب‌جوش میزاری چندساعت می مونه بعدش ابشو بریز دور دوباره اب جوش اضافه کن با کمی عسل وقتی ولرم شد بخور (

دم کرده تخم بارهنگ هم خوبه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پماد دلتیژل بزن  میوه بخور  لواشک بخور یبوست نگیری

ممنون. یه بار رفتم داروخونه گفتم یه پماد بدین برای بواسیر.. گفت من نمیدونم چه پمادی خوبه بدم باید بری تا دکتر برات تجویز کنه... 

والا دکتر میترسم برم بگه عمل کن..