2821
2789
عنوان

عضو جديد

| مشاهده متن کامل بحث + 1685 بازدید | 102 پست
ممنون که جواب دادید  و دومین سوال بعد از پریود شدن باید از بلند شدن قد قطع امید کرد یانهه

ببين تا زماني كه صفحه رشد بسته نشده امكان افزايش قد وجود داره كه اين و هم تو تصوير برداري مشخص ميشه ولي با شروع پريود تقريبا صفحه رشد بسته ميشه و تقريبا مقدار افزايش قد قطع ميشه

عشق سوء تفاهمی ست بین دو احمق که با ببخشید گفتنی تمام میشود😔
با سلام خدمت خانوم دکتر   یه سوال که قطعا سوال خیلی از مادرا هست  چه کنیم که قد فرزندمون ...

تا خانوم دکتر نیست من از فرصت سواستفاده کنم😆قد بچتون میانگین قد شما و اقاتون میشه  اگه قدبلند باشین ممکنه قدش از شما هم بلندتر بشه ژنتیک خیلی تاثیر داره ورزش باعث کشیده شدن بدن میشه ولی روی قد خیلی تاثیر نداره.

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا خانوم دکتر نیست من از فرصت سواستفاده کنم😆قد بچتون میانگین قد شما و اقاتون میشه  اگه قدبلند ...

خعععععلی دوس داشتم از من بلندتر بشه ولی قد خودم شد افسوسسسسسس

خودم۱۶۰ شوهر ۱۷۸ دختر ۱۶۰ 

خدایاااااا فقط ۸سانت دیگه بده بهش راضیمممم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سلام خدمت خانم دکتر وتبریک بابت عضویتتون بچم دوسال وهفت ماهشه وپسره. قدش ۹۳ووزنش۱۳خوبه؟چکار کنم دا ...

سلام عزيزم ممنونم بله كاملا نرماله

سلام خیلی خوش اومدین من مه پیش چشمامو عمل کردم بعد پریود نشدم این ماه هم پریود نشدم تا به الان همش م ...

سونوگرافي و آزمايشات هورموني تيروئيد و پرولاكتيت بدين

خانمی برای افزایش قد مثل اینکه میگن تا پنج سال بعد از اولین پریودی هنوز جای رشد هست .من خودم از تی و ...

گفتم عزيزم بستگي به وقت بسته شدن صفحه رشد داره ولي با شروع پريود خيلي كم ميشه تقريبا

خانم دکتر خوش اومدی سوال که زیاده سر فرصت من میپرسم 

ممنونم عزيزم اميدوارم بتونم كمك كنم🙏🌹

برای عملم ازمایش دادم هیچی نبود من خیلی میترسم از دیشب همش گریه میکنم

نه عزيزم چرا گريه؟تا وقتي راه حل وجود داره نا اميدي معنا نداره مطمئني همه اين آزمايشاتي كه گفتم و انجام دادي؟چون براي جراحي چشم نيازي به اين آزمايشات نيست عزيزم ولي اگه انجام دادي و نرمال بود سونوگرافي رحم.و ضمائم ولگن انجام بده FSH LH استروژن پروژسترون پرولاكتين تيروئيد حتما بايد چك بشه گلم

خعععععلی دوس داشتم از من بلندتر بشه ولی قد خودم شد افسوسسسسسس خودم۱۶۰ شوهر ۱۷۸ دختر ۱۶۰  خدای ...

الاهی.اشکال نداره مواظبش باشین چاق نشه لاغرا همیشه بلندتر دیده میشن

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
2825
2823
2791
2779
2792