2789
عنوان

عضو جديد

| مشاهده متن کامل بحث + 1685 بازدید | 102 پست
سلام خانم دکتر کهیر امانمو بریده .تست آلرژی هم دادم منفی بود چیکار کنم

سلام عزيزم متاسفانه كهير درمان قطعي نداره و عود ميكنه فقط درمان علامتيه يعني هر زمان كه ايجاد شد از كورتون و آنتي هيستامين ها براي از بين بردن علائم نه درمان!!!ميشه استفاده كرد و اينكه از چيز هاي آلرژن و نيش حشرات دور باشي

عشق سوء تفاهمی ست بین دو احمق که با ببخشید گفتنی تمام میشود😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا برای خوب شدن امیدی ندارم😔

عزيزم فيبروم نداشتي؟البته تا ٦ ماه طبيعيه ولي در نهايت اگه بهتر نشد بايد كوتر كني

اخه هر چقدر دکتر رفتم اینو بهم نگفتن اگه بدونم خوب میشم با کله میرم زندگیم رو هواس

خب پس حتما تو سونوت چيزي نشون نداده كه نياز به كوتر باشه ولي به نظرم يه سري آزمايش كامل از تيروئيد و پرولاكتين و هورمون هات بگير و سونوگرافي تو مجددا تكرار كن چون بعضي وقت ها كمبود پرولاكتين و تيروئيد هيپر منوره ميده در نهايت هم اگر مشكلي نبود كورتاژ تشخيصي انجام ميدن علتشو مشخص ميكنن با چندتا دكتر ديگه هم مشورت كن اگه تهراني پيش دكتر ضيائي هم برو

با سلام خدمت خانوم دکتر  یه سوال که قطعا سوال خیلی از مادرا هست 

چه کنیم که قد فرزندمون بلند بشه

البته قبلش بگم همه کار کردم شیر و کشک فراوان خواب منظم رفتن به کلاس والیبال به مدت ۵ سال رفتن به شنا ۶ دوره خوردن اهن و روی و ویتامین ا و د که با تجویز دکترش بودغیر از زدن سوزن هورمونی چون اقامون مخالفه

و قدش همون شد که دکتر ۷سال پیش گفت یعنی تمام این کارها بی تاثیر بود

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
با سلام خدمت خانوم دکتر   یه سوال که قطعا سوال خیلی از مادرا هست  چه کنیم که قد فرزندمون ...

سلام عزيزم افزايش قد مقدار زياديش ژنتيكيه  و تزريق هورمون رشد خطرناكه چون ممكنه عوارض خيلي زيادي بده ولي با اينحال اگه ميزان هورمون هاش نرماله تقريبا براي افزايش قدش بجز تغذيه مناسب كار خاصي نميتونيد انجام بدين متاسفانه

ممنون که جواب دادید 

و دومین سوال بعد از پریود شدن باید از بلند شدن قد قطع امید کرد یانهه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹