2821
2789
عنوان

عضو جديد

| مشاهده متن کامل بحث + 1685 بازدید | 102 پست

خواهر زاده من ۱۴ یا ۱۵ سالشه الان تقریبا یک هفته است مریضه دو سه بار هم بردنش دکتر ولی فایده نداشت .آزمایش هم پنجشنبه صبح داد گفتن نصف جوابا  شنبه میاد بقیه بیست روز دیگه .

علایم بیماریش: تب و لرز .روزهای اول فقط آب میخورد زیاددددد ولی بعد از دو سه روز اصلن نه آب میخورد نه غذا حالت تهوع داشت با دل درد و کمر درد .بردنش دکتر بهش آمپول داد با مترونیدازول و کپسول کوتریموکسازول فکر کنم .آزمایشش گفت خوبه ولی خواهرم میگه  نوشته خون توی ادرارش بود (آزمایش اول هفته داده بود اورژانسی ).۵ روز قرص خورد فایده نداشت بدترم شد .دوباره بردنش الان سفکسیم بش دادن .ولی تب و لرزش بیشتر شد قبل از سفکسیم هم ادرارش قهوه ای شده بود حالا با این اوصاف به تشخیص شما فقط عفونت ادراریه یا کلیه هاش به مشکل خوردن ؟  دکتر خودش که چیزی نمیگه در ضمن دختره خواهر زاده ام 

قبلن توی ۷ سالگی هم یکبار عفونت ادراری شدید داشت یک هفته بستری شده بود 

خواهر زاده من ۱۴ یا ۱۵ سالشه الان تقریبا یک هفته است مریضه دو سه بار هم بردنش دکتر ولی فایده نداشت . ...

عزيزم تو آزمايش ادرارش مقدار باكتري گلبول سفيد و قرمز چقدره؟كشت ادرار داده؟سفتي گردن نداره؟سونوگرافي كليه داده؟

عشق سوء تفاهمی ست بین دو احمق که با ببخشید گفتنی تمام میشود😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزيزم تو آزمايش ادرارش مقدار باكتري گلبول سفيد و قرمز چقدره؟كشت ادرار داده؟سفتي گردن نداره؟سونوگرافي ...

اونو نمیدونم .کشت ادرار داده هنوز جواب رو نگرفته .

کل عضلاتش سفت میشدن ولی فقط چند بار بیشتر تب و لرز شدید داشت .الان از دیشب یکم بهتره  غذا خورده  سونو هم نشده .دکتر گفته فقط بعد از جواب آزمایش بیارش غیر از تجویز سفکسیم و یه سرم هیچی نداده .

راستی اولین علامت و شدیدترینش نبض بالا حتی تا ۱۱۰   تپش شدید قلب بوده .کلا لجباز یا کم رو هم هست مثلا تغییر رنگ ادرارشو بعد از یه روز به مادرش گفته .مرسی که وقت میزارین

اونو نمیدونم .کشت ادرار داده هنوز جواب رو نگرفته . کل عضلاتش سفت میشدن ولی فقط چند بار بیشتر تب و ل ...

عزيزم كلا تب باعث بالا رفتن فشار خون و ضربان قلب ميشه با اين علائمي كه شما گفتين تو قدم اول بايد عفونت ادرار و بررسي كرد كه هنوز ج كشت ادرار نيومده و تو قدم هاي بعدي هم كليه و...پس تجويز دكترش درسته تا آماده نشدن ج كشت نميشه تشخيص قطعي گذاشت

سلام خانم دکتر عضویتتون مبارک❤❤❤پسر  من 1 سال و یک ماهشه...سه روز تب داشت بعد دونه های قرمز روی پوستش ظاهر شد دکتر هم زیاد بردیمش الان تب نداره به نظر شما سرخک داره؟بعد میشه حمام بردش یا بیرون ببریش؟

من ساده بودم تو مرا نخواستی و من تنها ماندم   تو کنجدی می خواستی...عاشقانه های یک بربری  
سلام خانم دکتر عضویتتون مبارک❤❤❤پسر  من 1 سال و یک ماهشه...سه روز تب داشت بعد دونه های قرمز روی ...

سلام عزيزم ممنونم ببين تب و بثورات پوستي تشخيص هاي زيادي داره كه بر اساس نوع بثورات و مدت تب و الگوي تب  و علائم همراه تشخيص گذاشته ميشه اگه ميتوني از بثوراتش عكس بذاري ميتونم كمكت كنم چون بايد نوع ضايعه رو ببينم عزيزم

خانم دکتر دونه ها به صورت نقطه های کمرنگ قرمز روی پوست صورت و کمرش هستند و تو عکس مشخص نیست...ولی به احتمال زیاد سرخک...برای سرخک چکار باید انجام بدم؟میشه حمام برمش یا بیرون ببرمش؟

من ساده بودم تو مرا نخواستی و من تنها ماندم   تو کنجدی می خواستی...عاشقانه های یک بربری  

علائمش هم 3 روز تب 40 درجه داشت به طور ناگهانی...آبریزش بینی ودهان داشت...بیقرار بود ....تبش با سرم  وشیاف میومد پایین...

خانم دکتر دونه ها به صورت نقطه های کمرنگ قرمز روی پوست صورت و کمرش هستند و تو عکس مشخص نیست...ولی به ...

اي جان😍ببين عزيزم تو عكس كه واضح نيست ولي سرخك به اين ترتيب كه اول بي حالي و تب و يه نقاط خاكستري رنگ رو مخاط دهان بوجود مياد و بعدش بثورات پوستي كه از بالاي خط رويش مو به سمت پايين مياد و در عرض ٢٤ ساعت كل بدنش و ميگيره و بعد به همون ترتيبي كه ايجاد شده از بين ميره درماني هم نداره فقط تب بر و پاشويه حمام هم ميتونيد ببريد مشكلي نداره عزيزم

ممنون خانم دکتر خسته تون کردم...😍بیرون تو فضای باز هم میشه ببرمش؟

نه عزيزم اين چه حرفيه؟اگه سه روز از بيماريش گذشته و حال عموميش خوبه بله ميتونيد ببريد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز