2777
2789

مامانا من دوساله دارم عذاب میکشم دیگه کم اوردم دارم ب خودکشی فکر میکنم کلا روانم نابود شده سر این بچه اصلا نمیتونم بفهمم چرا نمیتونه بجوه مدام بالا میاره چون درسته قورت میده و خفه میشه عوق میزنه هر دکتری بگین بردم گفتار درمان بردم ،تو رو خداااا کسیی هست بچش این مشکل داشته باشه ؟کی خوب میشه؟اصلا خوب میشه؟😭هر مدل غذا و تمرین و اموزش و ....هیچ راهی جواب نداد رفلاکس شدیدد داره منم اصلا میکس نمیدم برای همین هرروز باالا میاره چه خاکی ب سرم کنم

حرف میزنه؟ 

لقمه هاش کوچیک و نرم باشن ک گیرنکنن

پسرمنم یکسالونیمشه ،اصلن نمیجوه،همونطور قورت میده

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره کم و بیش میتونه حرف بزنه اما نه مثل هم سن و سالاش 

قشنک همه رو میشناسه؟ 

غریبه ببینه یا صداش کنی واکنش نشون میده ؟

اگر مشکلی نداره،عادت کرده پس

نگران نباش، برنجتو کامل بپز، غذاشو نرمتر بده، کم کم خوب میشه

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

قشنک همه رو میشناسه؟  غریبه ببینه یا صداش کنی واکنش نشون میده ؟  اگر مشکلی نداره،عادت کر ...

از لحاظ رفتار و کاراش اوکی هست ،اما وقتی نمیجوه و هیچی خوردنی حتی هله هوله علاقه نداره دیوونم میکنه روزی سه وعده غذا میدم لگن کنارم میزارم چون هر لحظه ممکنه بالا بیاره

از لحاظ رفتار و کاراش اوکی هست ،اما وقتی نمیجوه و هیچی خوردنی حتی هله هوله علاقه نداره دیوونم میکنه ...

کم بدش ،نزار تامرز سیری برسه

ولی تعداد وعده هارو بیشتر کن 

دوساعتی یبار ی ریزه بهش بده،