2777
2789

عشقم فرق حس ششم 

و جهان بینی رو باید بدونی

حس ششم این نیس بفهمم رنگ لبلست چیه

حس ششم اینه بفهمی اتفاق بدی قراره رخ بده یا نه از این قبیل چیزا

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خب اون سومیش رو بگید 

بخام از حس ششم بگم 

اینه ک اتفاق خوبی ک برات میفته نتیجه تلاشته

از اونجایی ک بیشتر از تلاش منتظر شانس و پیشگویی هستی

ینی با تمام قدرت تلاش نمیکنی

برای همین وسط راه خسته میشی معمولا و ضربه میخوری

شانس زاییده ذهن ما انسانهاس

شانس ما بستگی ب تلاش ما داره

اکه دوبرابر تلاشی ک قبلا میکردی تلاش بکنی ب جاهایی میرسی ک خیلیا حسرتشو میخورن

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

عزیزم میشه بگی شوهرم اشتی میکنه دلتنگ بچه اامم؟

عشق ابجی

اشتی کردن شوهرت ۱۰۰درصد ب خودت برمیگرده

با حسن رفتار(حتی ب عنوان ظاهری)همه چیز ب نفع تو برمیگرده

بخام از حس ششم بگم  اینه ک اتفاق خوبی ک برات میفته نتیجه تلاشته از اونجایی ک بیشتر از تلاش من ...

اصلا نمیخوام کسی حسرت زندگی منو بخوره

امیدوارم خدااینقدر رزق و روزی و خوشی به همه بده و کسی حسرت زندگی کسی رونخوره 

به هرحال ممنون

عشق ابجی اشتی کردن شوهرت ۱۰۰درصد ب خودت برمیگرده با حسن رفتار(حتی ب عنوان ظاهری)همه چیز ب نفع تو ب ...

حاضرنیست منوببینه فقط پیام میده بیاجداشیم یامیرم طلاقت میدم چی کارکنم ؟؟

فقط خدا❤️❤️❤️
حاضرنیست منوببینه فقط پیام میده بیاجداشیم یامیرم طلاقت میدم چی کارکنم ؟؟

درخواست میدم بیا توضیح بده بهت بگم چیکار کنی

من کی باردار میشم؟

هروقت اجازه ورود دادی

من کی باردار میشم؟

هروقت اجازه ورود دادی