آتش_بس مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 35 عنوان چرا زندگی کردن با مردای حقوقی سخته ؟ 115 بازدید | 18 پست از نظر اخلاقی چطورین ؟ از نظر چی میگن زندگی باهاشون سخته ؟ مثلا با مردی که قاضیه یا وکیله یا حقوقی هست اسمم مژده س و قشنگ ترین چیزای دنیا مثل me ، money ، moon ، moom ، music شروع میشن و قشنگ تر از اون اسم تو هست محمد مرد زندگیم😍😘 1403/03/28 | 11:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ممد_نمکی عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 25523 من یه قاضی تو زندگیم بود بشدت زندگی باهاشون سخته شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
فقیربدبخت عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 572 من یه قاضی تو زندگیم بود بشدت زندگی باهاشون سخته چرااا خمیازه بکش I see her in the back of my mind all the time
ممد_نمکی عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 25523 چرااا والا خواهر خیلی اذیتم کرد 🤦♀️خیلی باید و نباید داشت شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
فقیربدبخت عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 572 واقعا اینجوریه 🙄؟نیستا یه مرد 59 ساله تو این سایت چیکار میکنه😬😬 خمیازه بکش I see her in the back of my mind all the time
آتش_بس مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 35 من یه قاضی تو زندگیم بود بشدت زندگی باهاشون سخته چطوری خب ؟ توضیح بدین چرا ؟ اسمم مژده س و قشنگ ترین چیزای دنیا مثل me ، money ، moon ، moom ، music شروع میشن و قشنگ تر از اون اسم تو هست محمد مرد زندگیم😍😘
فقیربدبخت عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 572 والا خواهر خیلی اذیتم کرد 🤦♀️خیلی باید و نباید داشت اها فهمیدم خمیازه بکش I see her in the back of my mind all the time
آتش_بس مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 35 والا خواهر خیلی اذیتم کرد 🤦♀️خیلی باید و نباید داشت مرد سالاری ؟ اسمم مژده س و قشنگ ترین چیزای دنیا مثل me ، money ، moon ، moom ، music شروع میشن و قشنگ تر از اون اسم تو هست محمد مرد زندگیم😍😘
ممد_نمکی عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 25523 چطوری خب ؟ توضیح بدین چرا ؟ ببین مدام زیر ذره بینی رفتارت، گفتارت، طرز پوشش، طرز برخورد با بقیه حتی اجازه عروسی رفتن نداری شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
ممد_نمکی عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 25523 مرد سالاری ؟ نه اتفاقا بشدت مد روز بود برای زن ارزش بسیار بالایی قائل بود ولی خب اذیت هم داشت شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
آتش_بس مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 35 ببین مدام زیر ذره بینی رفتارت، گفتارت، طرز پوشش، طرز برخورد با بقیه حتی اجازه عروسی رف ... وای ! یعنی همه شون همینطورین ؟ اسمم مژده س و قشنگ ترین چیزای دنیا مثل me ، money ، moon ، moom ، music شروع میشن و قشنگ تر از اون اسم تو هست محمد مرد زندگیم😍😘
ممد_نمکی عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 25523 وای ! یعنی همه شون همینطورین ؟ بله زندگی با قضات راحت نیس ولی انصافا خیلی عالی بود از لحاظ رفتاری شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
آتش_بس مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 35 بله زندگی با قضات راحت نیس ولی انصافا خیلی عالی بود از لحاظ رفتاری خب چرا پس طلاق گرفتی ؟ دست بزن هم داشت ؟ یا فقط چون سختی هم داشت قید خوبی هاشو هم زدی من دیگه کسی رو پیدا کردم زن قاضی بوده ولش نمیکنم تا سوالاتم تموم نشه 😅 اسمم مژده س و قشنگ ترین چیزای دنیا مثل me ، money ، moon ، moom ، music شروع میشن و قشنگ تر از اون اسم تو هست محمد مرد زندگیم😍😘
ممد_نمکی عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 25523 خب چرا پس طلاق گرفتی ؟ دست بزن هم داشت ؟ یا فقط چون سختی هم داشت قید خوبی هاشو هم زدی& ... نمیتونم اینجا بگم عزیزم ولی خب..... نشد شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇