ماریاااا۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 463 عنوان بین الطلوعین 😍 التماس دعا 140 بازدید | 22 پست این زمان رو خیلیی دوست دارم بهم ارامش میده زمان خوبی برای دعا و درد و دل با خدا هست لطفا برای منم دعا کنید که امسال پرستاری قبول بشم. 🤍 میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟🥺 قول میدم پرستار خوبی باشم 😍 1403/03/28 | 03:39 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صاحل۶۶ عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 3415 انشالله که ب آرزوهای دلت برسی عزیزمبرای شفا مادر وخواهر منم دعا کنید
ماریاااا۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 463 برای منم دعا کنید خدا نجاتم بده💔 برات ایت الکرسی میخونم عزیزم🤍 انشاالله گره از مشکلاتت باز بشه. به خودش توکل کن همه چی رو درست میکنه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟🥺 قول میدم پرستار خوبی باشم 😍
آبنبات_هل_دار عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 723 برات ایت الکرسی میخونم عزیزم🤍 انشاالله گره از مشکلاتت باز بشه. به خودش توکل کن همه چی رو درست میکنه ممنون عزیزم
ماریاااا۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 463 انشالله که ب آرزوهای دلت برسی عزیزم برای شفا مادر وخواهر منم دعا کنید ممنونم عزیزم 🤍انشاالله هرچه زودتر حالشون خوب بشه براشون ایت الکرسی میخونم ♥ میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟🥺 قول میدم پرستار خوبی باشم 😍
hana9299 عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 7115 برای رفع گرفتاری مالی من هم دعاکنید واستون صلوات فرستادم،الهی گره از کار همه بازبشه آمین 🙏
صاحل۶۶ عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 3415 ممنونم عزیزم 🤍انشاالله هرچه زودتر حالشون خوب بشه براشون ایت الکرسی میخونم ♥ ممنون مهربونم ❤️
ماریاااا۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 463 برای رفع گرفتاری مالی من هم دعاکنید واستون صلوات فرستادم،الهی گره از کار همه بازبشه آمین 🙏 ممنونم عزیزم 🤍 انشالله هر مشکلی دارید زودتر حل بشه براتون آیت الکرسی میخونم♥ میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟🥺 قول میدم پرستار خوبی باشم 😍
مرداد٦٥ عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1328 الهى به حق خانوم فاطمه الزهرا(س) به مراد دلتون برسيد انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد
ماریاااا۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 463 واسه زندگی منم دعا کنین حال دلم خوب نیس💔 انشاالله هر جاحتی داری بهش برسی و حالت خوب بشه عزیزم از رحمت خدا نا امید نشو 🤍 برات آیت الکرسی میخونم انشاالله معجزه خدا رو به زودی میبینی میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟🥺 قول میدم پرستار خوبی باشم 😍
مرداد٦٥ عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1328 برای منم دعا کنید خدا نجاتم بده💔 الهى به حق خانوم فاطمه الزهرا(س) مشكلاتتون حل بشه و به ارامش برسيد انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد
ماریاااا۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 463 الهى به حق خانوم فاطمه الزهرا(س) به مراد دلتون برسيد ممنونم عزیزم ♥ انشالله شما هم به خواسته هاتون برسید براتون آیت الکرسی میخونم میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟🥺 قول میدم پرستار خوبی باشم 😍
مرداد٦٥ عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1328 برای رفع گرفتاری مالی من هم دعاکنید واستون صلوات فرستادم،الهی گره از کار همه بازبشه آمین 🙏 الهى به حق خانوم فاطمه الزهرا(س) هرچى به صلاحتونه همون بشه براتون انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد