2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم این مشکلو دارم زمانی ک ناراحت و عصبی میشم ، بقیه بهم میگن از اعصابته

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

وای منم این مشکل رو دارم این همه سال نفهمیدم بخاطر چیه خیلی بده حتی اگه خودتم دست ببری سمت گوشت همون ...

شمام مث من ینی هروقت صدای بلند می‌شوین حس میکنین پرده گوشتون میلرزه و صدا میده؟

جدیدا اب نرفته داخل گوشات؟ سرما نخوردی؟

دقیقا این مشکل بعد از سرماخوردگی پیش اومد برام و رفتم عروسی صدای باند ها زیاد بود از اون موقع اینجوری شد 🥲

دکترم رفتم نفهمیدن مشکل چیه

آهان ینی فقط سعی کنم آروم باشم و عصبی نشم؟ درمان خاصی نداره؟🥲

آروم بودن و امتحانش کن شاید واقعا مشکلت حل شد

آخه من هر وقت که اعصابم آرومه خبری از صدای پرپر گوشم نیس ولی ب محض اعصبانیت گوشم شروع میکنع به صدا دادن ، یه صدایی شبیه صدای باد تو گوشم میاد

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

دقیقا این مشکل بعد از سرماخوردگی پیش اومد برام و رفتم عروسی صدای باند ها زیاد بود از اون موقع اینجور ...

حدس میزدم برای خودمم پیش اومده موقع سرماخوردگی گوشام حالت چرک بهشون دست میداد ولی در اصل چرک نکرده بودن نمیدونم چطور توضیح بدم ولی بعد سرماخوردگی همیشه اینطوری میشدو بعد یمدت خودش اوکی میشد

آروم بودن و امتحانش کن شاید واقعا مشکلت حل شد آخه من هر وقت که اعصابم آرومه خبری از صدای پرپر گوشم ...

آره صدای مال منم همینطوری پرپر و حالت صدای باد

اگه عصبی باشه که سعی میکنم آروم باشم

ولی با خودم گفتم شاید از عفونت یا چیز دیگ باشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز