2821
2789
عنوان

پرپر گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 1767 بازدید | 30 پست
آره صدای مال منم همینطوری پرپر و حالت صدای باد اگه عصبی باشه که سعی میکنم آروم باشم ولی با خودم گف ...

ایشالله که چیز جدی ای نیس و حل میشه💕

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

حدس میزدم برای خودمم پیش اومده موقع سرماخوردگی گوشام حالت چرک بهشون دست میداد ولی در اصل چرک نکرده ب ...

خب من سرماخوردگیم خیلی وقته خوب شده ولی این هنوز خوب نشده

به نظرتون چیکار کنم داروی خاصی داره یا صبر کنم خودش خوب شه آخه تا الان نباید خوب میشد؟ خیلی گذشته🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم مثل شمام شما باهاش سر کردین؟دنبال درمان نرفتین؟

رفتم هرکی ی حرفی زد اصلا توجه نمیکردن من چی میگفتم انگار تعداد کمی اینجوری میشن منم دیگه عادت کردم،گفتن ساکشن کن من نرفتم اونجوری گوش حساس تر میشه 

ممنونم عزیزم لطفا برام دعا کن 🥲🙏🏻 و اینکه ممنونم جواب دادی🌹

چشم💕

خواهش میکنم🩷

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

رفتم هرکی ی حرفی زد اصلا توجه نمیکردن من چی میگفتم انگار تعداد کمی اینجوری میشن منم دیگه عادت کردم،گ ...

آره منم سه تا دکتر رفتم هرکدوم یه چیزی گفتن خوب هم نکردن منو ولی من شنیدم بعضیا که این مشکلو داشتن خوب شدن 🥲

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز