2777
2789
عنوان

بزرگترین مشکلتون چیه تو زندگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1672 بازدید | 88 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل منم خونه اس که خونه جدا نداریم خونه مادرشوهرمم ۱۳ساله، امید به خونه جداهم ندارم چون وضعیت مالی خوبی نداریم

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
تو خونه دعوا و تنش دارید ؟؟؟؟ یا جاهایی میری که تشر میشه به افراد 

اصلا. یعنی اصلا ها . هیچی. پسرم از لحظه تولد وابستگی داشت به من تا الان. وقتی به دنیا اومد زردی داشت ۳ شب بیمارستان موندم برایش که توی دستگاه باشه. یعنی باور میکنید شدید گریه میکرد پرستار میآورد میداد بغلم ساکت میشد می‌خوابید عمیق. پرستار میومد دعوا میکرد چرا خوابوندیش شیر بده ببرم بزارم دستگاه . تا میبرد چند دقیقه بعد دوباره صدای گریه اش میومد. اصلا واسم عجیبه این همه دلبستگی عمیقی که بهم داره

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸
امشب با یه جعبه شکلات رفتم دم خونشون و گفتم من مشکل قلبی دارم اگر میشه بیشتر رعایت کنید برگشت گفت حق ...

خب چیکا کنه بچه ها مگه میفهمن اروم‌نمیگیرن که الان من بچم ۴سالشه از وقتی همسایه بالایی اومده از شهریور پارسال پدرمونو درآورده یه روز گف ما زود میخوابیم ۱۰به بعد نباید صدای بچتون بیاد بعد خودش تا ساعت ۲ شب صندل میپوشه راه میره میگه دارم انتقام‌میگیرم بعد هی میومد دم در  چرا اسپند دود میکنی بوش میاد ....بچه مو بردم گذاشتم مهدکودک بلکه دست از سرمون برداره یه دو سه ساعت بچه تو خونه هس اونم وقتی باباش میاد ذوق میکنه بازی میکنن میگه اونم حق ندارین بعد دختر خودش ۱۳ سالشه ساعت ۳ظهر وقتی پسرم خوابه بالای سرمون اهنگ میزاره پاهاشو میکوبه که چی رقص میکنه موقع رفت وامد پاهاسون محکم میکوبن پله ها میگه داریم انتقام‌میگیریم خودش مریضه کاراش اینه بعد به بچه ۴ساله ی ما گیر داده خداردشکر این ماه میرن خلاص میشیم...اما واقعا بچه ها تو یه ساعتایی بازی میکنن یا گریه میکنن یا مریض میشن نمیشه کنترل کرد...شما بجه ندارین؟

خب چیکا کنه بچه ها مگه میفهمن اروم‌نمیگیرن که الان من بچم ۴سالشه از وقتی همسایه بالایی اومده از شهری ...

بچه شما چهارسالشه عقلش نمیرسه برای اونا بزرگن ماشالا سیزده ساله و ده ساله ن