2777
2789
عنوان

بزرگترین مشکلتون چیه تو زندگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1672 بازدید | 88 پست

هم شما حق دارین هم اون بچه ها گناه دارن.لعنت ب اپارتمان...من واقعا خودم خیلی رو مراعات حال همسایه حساسم..ولی واقعا گاهی از اینهمه تذکر و تشر ب پسرام خسته میشدم واقعا تنش ایجاد میشد تو خونه بسکی تذکر میدادم.از یه جایی ب بعد کم اوردم.امسال خدا رحم کرد خونه سازمانی حیاط دار نصیبمون شد.ان شا الله خدا کمکمون کنه بعد از اتمام فرصت اینجا خونه دار شیم ماهم

چرا طبقه آخرو دادی اومدی دو آخه🤦‍♀️

مستجر بودم الان اینو خریدم 

اینم میشد اخر بخرم ولی باردارم گفتم یه روز اسانسور خراب شه چیکار کنم 

هیچوقت مورد ازار همسایه قرار نگرفتم  ان شاءالله بازم تجربه اش نکنم 

صدا انقدر راحت میره بیاد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیزم میدونم انگار قسمتم بوده خدا بهم توان و تحمل و صبر بده برام دعا کن.. واقعأ آرزوی خونه ی حیا ...

اونم قسمت هس خونه پدرم حیاط دار بعد ۴۰سال یه چندسالیه خونه اروم ده بچه هاشون رفتن همسایشون هرروز انگار جنگ بود خونشون روز وشبم نداشتن 

مستجر بودم الان اینو خریدم  اینم میشد اخر بخرم ولی باردارم گفتم یه روز اسانسور خراب شه چیکار ک ...

آره خیییلی 

تو بیشتر آپارتمان ها این مشکل هست

خدا کنه بچه دار نیاد رو سرت فقط

بیشتر توضیح بده عزیز

جان دلم... توان توضیح دادن هم ندارم. ببخشید

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
درست میشه ایشالا عزیزم  متوسل به امام جواد بشو

دیگه تو اینهمه سال کاری نبوده که نکنم شماها با دلهای پاکتون دعاکنید شاید فرجی شد این شب عیدی خدا عیدی منم بده🙏🌹🌹

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
آره خیییلی  تو بیشتر آپارتمان ها این مشکل هست خدا کنه بچه دار نیاد رو سرت فقط

خواهر و برادرام همیشه طبقه اخر بودن خودمم همینطور 

اصلا فکر نمیکردم مشکل سر و صدا انقدر حاد باشه که یکی رو اذیت کنه