2777
2789
عنوان

بزرگترین مشکلتون چیه تو زندگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1672 بازدید | 88 پست
بگو عزیزم.. میشنوم

جرات کنید راست و حقیقی باشید  جرات کنید زشت باشید

اگر موسیقی بد را دوست دارید رک و راست بگویید

خود را همانی که هستید نشان دهید

این بزک تهوع انگیز دوروریی و دوپهلویی را از چهره روح خود بزایید و با اب فراوان بشویید

"ژان کریستف"

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴.۵ سالشه. با مشاور حرف نمیزنه. آدم بزرگ نیست که ترسها و ناکامی ها و علت رفتارهاشو بگه

بفرس کلاس نقاشی و ب خصوص شنا. شنا واسه استرس خوبه 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
امشب با یه جعبه شکلات رفتم دم خونشون و گفتم من مشکل قلبی دارم اگر میشه بیشتر رعایت کنید برگشت گفت حق ...

همونجا شکلاتو میزدی توی سرش

والا منم پسر بچه دارم اینقدر مراقب همسایه هام اذیت نشن که صدای شوهرم دراومده 

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

جرات کنید راست و حقیقی باشید  جرات کنید زشت باشید اگر موسیقی بد را دوست دارید رک و راست بگویید ...

البته این رو من رک بودن خطاب نمیکنم... بهتره بگم راجع به دوری از دورو بودن و چندگانه بودنه... 

شما رکی راجع به دیگران... یوقتا این ممکنه ناراحت کننده باشه... منم تا جایی که از دستم دلخور نشه کسی حرفم رو میزنم. ولی شدتش از بیان شما کمتره

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
همونجا شکلاتو میزدی توی سرش والا منم پسر بچه دارم اینقدر مراقب همسایه هام اذیت نشن که صدای شوهرم در ...

هیییی خواهر دست رو دلم نذار.. خوش بحال همسایه های شما.. بخدا پسراش بچه هم نیستن یکی شون سیزده ساله اون یکی ده ساله ست

بفرس کلاس نقاشی و ب خصوص شنا. شنا واسه استرس خوبه 

خط خطی می‌کنه هنوز. مداد درست دست نمیگیره. استخر دوست داره ولی کلا هرجا می‌ره میخواد من یا پدرش همراهش باشیم. حتی مهد هم ۳ ۴ ماه پشت در نشستیم اما آخر عادت نکرد

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸
خط خطی می‌کنه هنوز. مداد درست دست نمیگیره. استخر دوست داره ولی کلا هرجا می‌ره میخواد من یا پدرش همرا ...

عزیزم ببرش یه مرکز مشاوره خوب

مشاور کودک باهاش یه بازی‌های خاصی انجام میده که استرسش رو کاهش میده