2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با منه یا شوهرم

1374 بازدید | 61 پست

دیشب برا کنجکاوی رفتم سر گوشیش نگاه کنم 

چون  یه زنه هست همکارشه هر چی شوهرم وضعیت میذاره میگه بفرست برام زنه ادم درستی نیست

منم گفتم برم تو تنظیمات اونو حذف کنم که نبینه وضعیت ها رو ک پیام بده 

بعد بیدار شد دید رفتم سرگوشیش ناراحت شد و قهر کرد صبح اومدم خونه مامانم اینا امشب نیومد دنبالم گفت اونجا بمون تنبیه بشی نری سر گوشیم دیگه.

از کار تعطیل شده زنگ نزد که بیام دنبالت تا ۱۰ شب پیام دادم کجایی  گفت اومدم خونه اونجا بمون تنبیه بشی

قبلا گوشیش نگاه میکردم چیزی نمیگفت ولی خوشش نمیاد میگه چک نکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار بدی کردی ، البته حستو درک میکنم باید راجع بهش با سیاست حرف می‌زدی 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

واااااا مگ‌زن و شوهر این حرفارو دارن باهم؟؟؟؟تو باهاش قهر‌کن‌بگو حتما ریگی ب کفشته

شوهر بدبخت من ت دوران دوستیم تمام و کمال گوشیش دراختیار من بود دیگ چ برسه وقتی ازدواج کردیم زن و شوهر ک دیگ‌این حرفارو نباید باهم داشته باشن!

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂