2777
2789
عنوان

حس ششم

109 بازدید | 19 پست

خودم حس ششمم ولی الان کارنمیکنه بگو کی ازدواج میکنم؟همسرم کیه د؟یا یکی دیگه چیکاره میشم؟

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

حس ادم برای خودش کار نکنه چیجوزی میخاد برای دیگران کار کنه  خدا داند

جوری که بدونم کی بکارتشو بخاطر دوست پسرش از دست داده

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

افرین معلومه کار میکنه 😂

دقیقا

جوری که بدونم کی بکارتشو بخاطر دوست پسرش از دست داده

درمورد آینده من بگو .چه ماهی باردار میشم 

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

درمورد آینده من بگو .چه ماهی باردار میشم 

تیریامرداد به احتمال زیاد ام باردارباشی همین الان

کی میگه دوسم داره؟باهاش ازدواج دارم؟چطور آدمیه؟

نمیدونم

تیریامرداد به احتمال زیاد ام باردارباشی همین الان

نه عشقم الان بعیده 

جنسیت چی

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

خصوصيات منو لطفا بگو و اينكه دعوت به مصاحبه ميشم

خوب مهربون خوش برو رو یکم تپل دعوت میشی