رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 عنوان حس ششم 109 بازدید | 19 پست خودم حس ششمم ولی الان کارنمیکنه بگو کی ازدواج میکنم؟همسرم کیه د؟یا یکی دیگه چیکاره میشم؟ دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود. 1403/03/28 | 00:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تدلیس عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6837 حس ادم برای خودش کار نکنه چیجوزی میخاد برای دیگران کار کنه خدا داند بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 حس ادم برای خودش کار نکنه چیجوزی میخاد برای دیگران کار کنه خدا داند جوری که بدونم کی بکارتشو بخاطر دوست پسرش از دست داده دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
تدلیس عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6837 جوری که بدونم کی بکارتشو بخاطر دوست پسرش از دست داده افرین معلومه کار میکنه 😂 بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 افرین معلومه کار میکنه 😂 دقیقا دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
ترکیده9کرار عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 4100 جوری که بدونم کی بکارتشو بخاطر دوست پسرش از دست داده درمورد آینده من بگو .چه ماهی باردار میشم وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 درمورد آینده من بگو .چه ماهی باردار میشم تیریامرداد به احتمال زیاد ام باردارباشی همین الان دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
غمگینمم عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 6641 جوری که بدونم کی بکارتشو بخاطر دوست پسرش از دست داده منم میگی کی ازدواج میکنم
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 کی میگه دوسم داره؟باهاش ازدواج دارم؟چطور آدمیه؟ نمیدونم دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
ترکیده9کرار عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 4100 تیریامرداد به احتمال زیاد ام باردارباشی همین الان نه عشقم الان بعیده جنسیت چی وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
ferferi313 عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 617 میشه لطفا یکی لطف کنه واسه منم بگه؟ازدواج میکنم؟با این خواستگارم یا یکی دیگه؟حسش بهم چیه؟؟؟؟
ana_2492 عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 2225 کی میگه دوسم داره؟باهاش ازدواج دارم؟چطور آدمیه؟ @رستانیتیی
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 خصوصيات منو لطفا بگو و اينكه دعوت به مصاحبه ميشم خوب مهربون خوش برو رو یکم تپل دعوت میشی دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.