2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکات خاصی نمیخواد اگه ازدواجت سنتیه حتما با دختر خانم باید قبلش حرف بزنی نقطه تفاهماتونو پیدا کنین

صادق باش بگو سربازی نرفتی

راجب درامدتم بنظرم باید بگی من خرج زندگیمونو میدم کم و بیش ولی همکاری شما هم باشه به جاهای خیلی خوبی میرسیم(دختره اگه ندید بدید نباشه قبول میکنه)

این اکانت چند کاربری است.

با دروغ وارد نشو هرچی داری بگو 

بعدم مامانتون باید اول با خانوادش حرف بزنن اگه قبول کردن میرید برای خاستگاری و اونجا بازهم شما شرایط زندگیتون درامد خونه ای که میخاید بعدا زندگی کنید فرهنگ عقاید بگید و انتظارات و شرایط اون خانم از خودتون رو هم بپرسید 

بله

بنظرم اول با طرف آشنا شو چمیدونم اینستای دختره رو پیدا کن یا شمارشو بهش برو محترمانه بگو من میخوام یمدت باهم آشنا شیم خونواده ها هم درجریان باشن

تو نینی سایت خیلی از خانما بخاطر ازدواج سنتی از زندگیشون راضی نیستن پس سعی کن اول راهی دلی جلو بری

این اکانت چند کاربری است.