2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بنظرم راهی جز خودکشی ندارم هزار بار خودمو زدم به در و دیوار اما جز خودکشی هیچ راهی نیست 

باشه برو خودتو بکش با این عزت نفست حقتم همینه خودتو بخاطر اون اشغال بکشی بعد بین زمین واسمان بمون سرگردان خدام هیچ وقت نمیبخشه اونی که خودکشی کرده تا قیام قیامت اینو بدون...بجای اینکه اون مرتیکه رو تف کنی بیرون خودتو نجات بدی ببین چی میگی دختر پاشو برو خونه ی پادرت جدا شو بعد کار پیدا کن پول دربیار درکنارشم خودتو بسپار بخدا مورد بهتری سرراهت میاره خوشبخت میشی بخدا....

خودت بزن به خواب مریضی 

ی راهی دارم باید اونو امتحان کنم ی فامیل هست که واقعا منو میخواد باید برم از اون کمک بگیرم البته اگر الان بخواد ۷ سال خاستگارم بود اما نکردم اون هنوز زن نگرفته‌

ی راهی دارم باید اونو امتحان کنم ی فامیل هست که واقعا منو میخواد باید برم از اون کمک بگیرم البته اگر ...

از این طلاق نگرفتی کجا بری سراغ اون ....باید طلاق بگیری بعد والا اونم تو رو زن بدکار میدونه هیچ وقت به روتم نگا نمیکنه میگه متاهل بودی اومدی سراغ من با منم ازدواج کنی خیانت میکنی ...اصلا مغزت کار نمیکنه ها

بابامو چیکار کنم .لعنت به این دنیا خدایی وجود ندارع اگر داشت نمی‌داشت من ای همه سختی بکشم لعنت به ای ...

هیچی فقط بگو اشتباه کردم این داره این کارارو میکنه تمام دیگه نمیکشم نمیخوام با یه بچه تموم کنم الان تموم بشه بهتره

هیچی فقط بگو اشتباه کردم این داره این کارارو میکنه تمام دیگه نمیکشم نمیخوام با یه بچه تموم کنم الان ...

لعنت به این زندگی هر چی بگم شما الان باور نمی‌کنید که چه آدم بدبختیم

ی راهی دارم باید اونو امتحان کنم ی فامیل هست که واقعا منو میخواد باید برم از اون کمک بگیرم البته اگر ...

😒😒😒اره اون فامیلتم بدو بدو میاد از دست این غول بی شاخ و دم نجاتت میده 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....