zhiv_20 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 7819 عنوان کاشت ناخن کمک😋😍 106 بازدید | 10 پست بچه ها تا بحال تجربه کاشت ناخن داشتید ؟ هزینه ش چقدره تو شهرتون ؟ چقدر ماندگاری داره؟ شما از کاشت ناخن راضی آید یا بعد مدت ها ناخن خودتون خراب شد؟ 😁چقدددد سوال شد اما ممنونم از جوابتون ! (اگه میشه عکس ناخن هاتون رو بزارید ایده بگیرم ) « اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷 1403/03/27 | 21:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موناحح عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4046 ناخنم ب. فنارفت ریمو کردم اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5663 پارسال انجام دادم ۳۵۰ بود فک کنم اذیت میشی ک اولین باره،،نمیشه سرتو بخارونی دست کنی دماغ😂مثلا اگ بخارهنمیشه خودتو بخارونی دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
zhiv_20 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 7819 ناخنم ب. فنارفت ریمو کردم وای چرا ؟ 🥺 « اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷
zhiv_20 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 7819 پارسال انجام دادم ۳۵۰ بود فک کنم اذیت میشی ک اولین باره،،نمیشه سرتو بخارونی دست کنی دم ... 😂😂واییی به اینجاش فکر نکرده بودم قربون نظرت 💞💞💞یعنی شما پیشنهادش نمیکنی 🥺 « اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷
zhiv_20 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 7819 هر ی ماه نیاز ب ترمیم داره خب.۴۵۰عه قیمتش هم آهان یعنی قیمت ترمیم با قیمت کاشت اول یکیه ؟ 🤔😳 « اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷
atiw عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 31213 من عاشق کاشتای بلند و فانتزیام الانم که تابستون شده لاکای رنگی و پاستیلی یجور دیگه دلبری میکنن😍 هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤
موناحح عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4046 وای چرا ؟ 🥺 بخاطر گاشت ناخن ضعیف میشه شدیدا اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
zhiv_20 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 7819 من عاشق کاشتای بلند و فانتزیام الانم که تابستون شده لاکای رنگی و پاستیلی یجور دیگه دلبری میکنن😍 من عاشق ناخن های تمیز و یکدستم 😁♥️چه لاک چه کاشت « اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5663 😂😂واییی به اینجاش فکر نکرده بودم قربون نظرت 💞💞💞 یعنی شما پیشنهادش نمیکنی 🥺 😂🙃برا یه بار تجربه اگه کنجکاو باشی مث من من برا این ک تجربه اش کنم کاشت زدمدیگه از اون سال تا الان حتی یه بارم نزدمانقد اذیت شدمجنس ناخنام بد شد دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....